Om mig

Kort om Dorrit

pic

Dorrit er healer og vil gerne hjælpe os af med stress

Læs artikel her

Mit Fulde navn: Dorrit Henriette Fagerlund Kristensen, jeg kalder mig ”Dorrit”, som betyder ”Guds Gave” Hvad jeg også meget gerne vil være. Jeg er et særligt sensitivt menneske, mærker andre som var det mig selv. Elsker at være til gavn og glæde for dem jeg møder på min vej.

Jeg blev født år 1952. Var død født. Er den yngste af en søskendeflok på 3 piger. 

Gift i 1970, har 2 sønner, hvor den ældste tog sit eget liv i 1992. I denne dybe sorg, fik jeg en åbning, og en oplevelse af, at være i himlen, og healende/ spirituelle evner var en realitet.

Er dybt taknemmelig over at Bo i Storskoven på en lille ejendom i naturen. Her stortrives jeg og kan lade op, hvilket betyder alt for mig.

Har altid arbejdet inden for humanitære fag, sidst på sygehus i 25 år. Har sideløbende taget uddannelser inden for det alternative, som bl.a. Zoneterapeut og Kinesiologi, Spirituelle kurser, her lærte jeg hvordan jeg integrerer mine åndelige evner, i mit private og i mit arbejdsliv. En del af den spirituelle lære var b.la. Qui Gong.

Healende Meditation kom fra min visdomskilde og er min kontakt til Gud. 

I år 2000 åbnede jeg egen virksomhed ”Skovens Helse ”


”PERSONLIGT COACH FORLØB FOR SANSESTÆRKE/SENSITIVE -STRESSRAMTE MENNESKER”

Jeg er personlig intuitiv coach/healer, med 22 års erfaring i egen virksomhed ”SKOVENS HELSE”

Hvem er du?

Din arv og miljø, eller er du bevidst mønsterbryder, der tager ansvar for eget liv og bringer det i den retning, hvor dit sande fulde potentiale kan folde sig ud?  

-Skaber du det liv du ønsker dig og drømmer om? 
-Ved du hvad din passion/livsopgave er?
- Det hjælper jeg dig med at finde frem til.
- Her udskiftes gamle programmeringer, der står i vejen for din sjæls identitet, med nye befriende programmer. Vi benytter os af forskellige teknikker, som bl.a. Kinesiologi, som er en enestående mulighed for, at kommunikerer med kroppens blokeringer, og sygelige tilstande. Via muskeltest finder vi nye helbredende programmer, indsætter dem en særlig enkel måde - hvilket føles befriende, og opleves helt ind på celle plan.

Healing, Healende toner og Healende meditation via åndedrættet, er nogle af de enkle redskaber jeg bruger, som bringer krop, sind og ånd i balance.

Det er en enkel og kraftfuld måde, at genskabe fred i kroppen på.

Vi kaster lys, og bevidsthed på årsagen til de forskellige lidelser/udfordringer livet byder på, og transformerer/ healer dem på dybe planer. Bringer forståelsen og lidelseserfaringen op til bevidsthed, som nu kan transformeres til indsigt og visdom. Forståelse af sjælens behov for erfaring på det fysiske plan, netop er det der styrker Sjælens udvikling hen imod humanitet liv efter liv. Vi forstår først andres lidelser, når vi selv har gennemlevet dem. Vi har vores frie vilje, og kan træde ud af mørkets lidelser, når vi er mætte af dem. 

Under healing, bringes jeg i en form for trance, hvor der bl.a. kommer toner og budskaber, der kan opstå en svag let brise, som om et vindue var let åbent, det er vinduet til himlen. Ofte kommer der behagelige rene sæbe dufte. Kristuslyset arbejder igennem mig til min klient, som modtager den healende energi, hvilket opfattes forskelligt hos den enkelte, alt efter hvilken type vi er. Det lys, de farver - informationer og toner, der er behov for, kommer igennem mig. En Healer er et medie for kilden, som healer drejer det sig om, at stille mine talenter i den større helheds tjeneste. Have tillid til, og tro på, at healing vil finde sted, og være dybt taknemmelig over miraklet er muligt, selv før det sker. Jeg har en aftale med ”bestyrelsen” om kun at sende dem til mig, som kan få hjælp via mig. Det er god aftale for alle parter.

Healing skaber ballance imellem krop -sind og ånd. Ja det er svært at forklare med ord, det skal opleves.

Sjælen, det vi kalder ånden, bringes tilbage til sit fysiske redskab (kroppen)så healing på dybe planer kan finde sted, her bliver vi igen forbundet med den skabende kilde og genskabes. Solstrålen er et med solen, derfor kan den gøre natten til dag. Dette smukke billede har jeg har fået af min visdomskilde. Vi mennesker kan med vores bevidsthed og viljestyrke forbinde os med Universets skabende lys/ Gud/Himmelske ophav, kald det hvad du vil, det har mange navne, men er det samme. Alt skabelse udgår fra samme lysende kilde. Når vi med vores bevidsthed er forenet og kommunikerer med universets skabende kilde, er vi    beskyttet i lyset, så det mørke vi møder i verden kan opløses igennem vores liv. Det er en gave til verden som bevidste ”Lys bærer”, at bringer lyset ind i mørket, det høje ind i det lave, det kærlige ind i det ukærlige, fred ind i frygten, osv)))) Det vi sender ud, kommer mange fold tilbage. 

Vi mennesker har vores fri vilje, og må aktivt vælge lyset til, det sker typisk, når vi er stressede og trængt op i en krog af alle verdens krav, og ikke længere kan klare det ved egen hjælp. Det er det man kalder ”sjælens mørke nat”. Her er det dyrene skriger og mennesket beder, nogen mener det er et instinkt i os.    

Det lys der skabte alt og genskaber alt findes i os, når vi ved det, er vi bevidste lys bærer og medfølende empatiske mennesker, der kan bringe lyset. Nu er tiden inde til også at oplyse os selv. Alt den omsorg vi så generøst har givet ud af til andre, må vi nu give os selv. Vi kan ikke elske andre hvis ikke vi elsker og respekter os selv, som det unika vi er i skabelsen. Det er imidlertid ikke noget vi har lært i skolen, ej heller i den verden vi er vokset op i. Vi skaber en ny verden, når vi ændrer på vores selvopfattelse, og bringer kærlighed, omsorg, tilgivelse, og forståelse ind i vores liv. 

Glæder mig til at møde dig og støtte dig på din rejse tilbage til dit sande selv.
 
I kærlighed og respekt for det enestående menneske du er, tilbyder jeg min hjælp og coaching Dorrit


Om mig og min passion:

Min opgave og passion er, at forene dem der opsøger mig med den fred vi er i vores sjæl, i vores sjæls kerne er vi unikke – evige lysende væsner.

”Sjælen er det vi er i himlen. I Sjælen er den store hjerne sagde drengen på 8 år.” Det er visdomsord fra en af mine klienter, som jeg aldrig vil glemme. Børn har så megen visdom vi bør tage seriøst.

Min Guddommelige bevidsthed og åndelig oplevelse, fik jeg samme nat, da min søn efter en lang depressiv periode begik selvmord. Det ubærlige Chok -sorgen, håbløsheden gjorde, at jeg måtte opgive. Det var lige netop her, jeg blev forbundet med opløftende Kristus lys, himmelsk englesang, farvestrålende liv og skønhed. Efter denne oplevelse blev livet aldrig mere det samme, jeg blev endnu mere følsom, og fik stort behov for, stille meditative stunder, at være i naturen, mange gamle vaner måtte ændres, kunne f.eks. ikke tåle spiritus, samt kød og tunge gamle retter, de blev skiftet ud med vegetarisk kost. havde behov for at møde andre spirituelle mennesker. Beskæftige mig med livets dybere mening. Føler mig taknemmelig over at kende

Martinus Åndsvidenskab. Igennem denne åndsvidenskab, og logiske verdensbillede samt mange andre spirituelle visdomskilder, har jeg fundet meningen med livet. Fundet fem til min passion og livsopgave. Det er min passion at hjælper andre med at finde deres. Jeg foretrækker at arbejde for de mennesker, der har prøvet at få hjælp fra det etablerede og andre terapier uden held. De mennesker der har opgivet, er åbne og modtagelige for noget nyt.  

Det er min passion og livsopgave, at udrette mirakler. Jeg elsker det - er god til det. – Er klar over, at det er Gud/Kristus lyset der arbejder igennem mig og ære Gud for det der sker via mig.

Når vi er klar til at give slip, og åbne os op for noget større, er vi alle healere. 

Det vil være mig en ære og stor glæde, at lære dig hvordan.

Min passion er, at bringe lyset ind i mørket. Fred ind i frygten. Sjælen ind i kroppen.

Verden er et sted hvor vi udfordres af mørket. Har vi bevidsthed på, at vi er lyset, kan vi ophæver mørket, og på den måde overvinde mange af livets udfordringer.

Vores sjæl udvikler sig liv efter liv, igennem erfaringen i mørket. Når vi selv har erfaret smerten, forstå vi andres smerte, vi er blevet humane, og kan bidrage til, at verden bliver et bedre sted at leve. 


Jeg tilbyder træning i sammenhængene imellem bevidsthed og mirakler

Bevidsthed i, at tage ansvar, og styre sit liv i den retning, der tjener det der giver mening for dig. 
Frihed til at leve sin passion.
Finde balance - indre fred og power, stå i dig selv, modstå presset, i de sammenhænge, hvor du plejer at føle dig presset, stresset, mindreværdig, bange, bekymret, utilstrækkelig, bebyrdet, offer, krænket.
Vi vokser som menneske, når vi kan se meningen ved udfordringen/smerten. Da kan vi bruge udfordringer, som løftestang til udvikling.

-Vi træner bevidsthed via Healende meditation.
-Vi træner bevidsthed på spirituelle styrke.
-Vi træner en være i indere fred og beskyttelse.
-Vi træner i at styre tanker. - omprogrammerer begrænsende overbevisninger.
-Vi Træner bevidsthed på indre og ydre planer.
-Vi Træner følelsesmæssige intelligens,
- Vi Træner lette ”Qui Gong” øvelser
- Vi lærer hvordan vi påvirker/ velsigner vores vand – kost og bliver bevidste om, at heale og blive healet af naturen- bevæge sig med glæde og meget andet, som er en helt naturlig del af det gode liv.

Følsomme mennesker er mit speciale

Er selv er et yderst sansestærkt menneske, og har fundet styrke i denne gave, ved at være ærlig og stå ved mig selv. 

Mine særlige følsomme sanser forvirres af kunstige dufte. Derfor beder jeg dem der kommer til behandling, eller meditationen, at møde op uden kunstige dufte.

Det er trygt når vi vågner op og har mod til, at vælge det der er godt for vores liv, og vælge det fra som stresser og ned bryder os. I dag er jeg bevidst om at give mig selv en hverdag, med gode vaner der hæver min frekvens, og gør mig stærk. 

Benytter mig bl.a. af energimedicin som Qui Gong, og Healende Meditation, og masser af inspirerende healende vandreture i skoven med min hund, her får jeg idéer, og inspiration og mange ting hales og falder på plads.

I mit arbejde bruger jeg mine intuitive evner, og benytter viden fra uddannelser i b.la. Zoneterapi og Kinesiologi, og min personlige spirituelle uddannelse hos Mike Robinson. Kinesiologi kommunikerer med kroppens hukommelse, og er en virksom metode, til at genskabe balance i krop -sind – og ånd.

Imellem hver coach forløb, opfordres kursisten/ klienten til at udvælge gode nye vaner, der understøtter det frugtbare liv og de mål, du ønsker at opnå. Du støttes i at skabe de forandringer der skaber et autentisk sundt og glædesfyldt, tilfredsstillende liv, med kærlige relationer og et tilfredsstillende givende liv og karriere.

Disse individuelle øvelser har du mulighed for, at træne imellem hver personlig coaching.

Vi skaber det vi ønsker os og drømmer om. 

Derfor er det af afgørende betydning, at vi bevidst opretter nye positive programmer der overtager og sletter nedarvede tankemønster/ programmeringer der står i vejen for vores sande fulde udtryk, i enhver sammenhæng.

Frihed til, at være det enestående vi er i vores sjæl. Det er min passion, at manifesterer den frihed sammen med mine klienter.

Jeg elsker mit liv, er god til mit arbejde, og ønsker at du må få samme følelse.
Kærlighed Dorrit


Personlig coach forløb: 

En session tager ca. 2 timer, som tilpasses den enkeltes individuelle behov og ønsker.
Personlig coach forløb over x antal gange,

Healer og forebygger udbrændthed og stress, hos sanse stærke, højt følsomme, pligtopfyldende mennesker.

Healing er ingen heksekunst

Healing er ingen heksekunst – de først læger på jorden var healere Med Storskoven som nærmeste nabo har ”Skovens Helse” en naturskøn og fredfyldt beliggenhed. Indehaveren Dorrit Kristensen har er...

Læs mere

Begravelsen skulle ikke foregå i stilhed

Af Britt Nørbak: skrevet i år2014 Dorrits ældste søn lever videre, også i hendes hjerte. Hans selvmord for 22 år siden var et forfærdeligt chok, men Dorrit fik styrken til at møde sin og familiens ...

Læs mere