Hvad gør healende meditation for dig?

Fantastiske tilbagemeldinger!

En deltager fortæller bl.a. hvordan et problem, som fyldte meget i form af frygt og negative forventninger, nu var forsvundet som dug fra solen.

Fysiske smerter og sygdom, heales i den høje frekvens.   

Fysiske og psykisk bliver du stærkere når du mediterer dagligt.

Ny forskning viser, at virus ikke trænger ind i cellen hos mennesker der mediterer dagligt.

Det er virkelig rørende hvad der sker, når vi i meditationen bevidst giver os hen til den åndelige kærlighedskilde, og kommer hjem i vores sjæl.

Under meditationen gør vi plads til styrkende bekræftelser. Giver plads til sjælens sande fulde udtryk, og kærligheden til dit liv. Du har ansvaret for at fylde dit liv, med det der gør det enestående. Det og meget andet, vil du få igennem meditation, når vi fanges i tanker og overvældende ydere informationer, mister vi os selv og vores kerne, vi bliver sårbare når vi lader livet presse os. Tanker er som en flod der flyder forbi, vi kan vælge at se den flyder forbi, eller vi kan vælge at forbinde os med den.

Healende meditation er en enkel meditation via åndedrættet, der forbinder dig med sjælen og dit himmelske ophav.

Meditation giver dig bevidsthed på at tage dit lys hjem, her er du beskyttet.

Glæder mig til at møde dig, til et hyggeligt - afslappet - åndfuldt – healende meditation.

For ca. 90 minutter
Pr. deltager 150 kr. ved mindst 8 deltagere

Kærlighed Dorrit


Meditation/inspiration for følsomme sjæle!

Program: 
Indstrømningen på jorden er af en meget høj frekvens, der har til opgave, at genforene os med universets grundtone (Gud)

  1. Vi arbejder med hvordan du bruger din følsomhed frugtbart til, at forbinde dig med din sjæl og kilden! (værdsætte følsomheden som den gave den er)
  2. Hvordan er man et åndeligt ansvarligt menneske? Hvad det betyder for dine børn og dem der er i din varetægt? 
  3. Hvordan heler du dig selv og dine omgivelser?
  4. Hvordan indstiller du dig til at blive en helende kanal?
  5. Hvad gør du når du mærker den stærke indstrømning, der kan virke helt summende i kroppen?
  6. Hvorfor møde vi mennesker der ydmyger, håner og spotter os, og hvad gør vi, hvad er lærdommen? Se på dem med engleøjne! 
  7. At vedkende sig det, at være et englemenneske/ lysbærer.

Meditation er mit healende åndehul!

Er du et følsomt menneske? da er du en gave til en ufølsom verden!

Hvordan ære og respekterer du din følsomhed, så den bliver din styrke! 

1 Vertikal bevidsthed / meditativ/ jordforbindelse. 2Balance på jorden. Feminin/ maskulin!
3 Hvordan bliver du en forløsende og forfriskende kanal?
4 Hvordan hæver du dig over negativ indflydelse?
5 Hvordan forener du dig med dit sande fremtidige selv?
6 Hvordan bruger du smerten som en styrke?
7 Hvordan bliver du dit sande selv?
8 Hvordan giver du plads til din sande personlighed.
9 Kan du mærke dig selv og dine behov?
10 Hvordan opløser du smerte via dit indre liv?
11 Hvad gør kolde bade for dig?


Vertikal bevidsthed/ meditativ/ ballance!

Når man er et følsomt menneske, er man mere empatisk, intuitiv og medfølende end de fleste. Det vil sige, at du har storslåede højtudviklede antenneforhold, og kan modtage super mange informationer. Dem må du lære at værdsætte som en gave og bruge positivt. Hvis dine antenner overvejende er rettet horisontalt, vil de fysiske omgivelser fylde dig, til tider så meget, at du tror det er dine egne følelser/ energier du mærker. Især når du er i udfordrende relationer er det meget belastende og frustrerende. Men nu kommer den gode nyhed. Din evne til at hente himlens fred og kærlige lys ind er lige så storslået. Det kræver en bevidsthed, og en praksis som skaber denne forbindelse. Du har denne naturlige beskyttelse / forbindelse i din natur, da det er det stof der skabte dig og genskaber dig. Lad os kalde det ”Det skabende lys”. Det er din forbindelse til dit ”Himmelske ophav”/ ”Gud”/ ”Det skabende lys”! Kald det hvad du ønsker, det er en naturlov, at du kan forbinde med det. Det kræver, at vi mennesker må gøre det med vores bevidsthed, hvorimod naturen gør det ubevidst.

Som menneske har vi vores frie vilje, derfor må vi alle lære at træffe bevidste valg, der bringe vores liv i den retning, hvor vores livsopgave er. Blomsterne rækker sig imod solens lys. Vi mennesker rækker os imod livskildens lys når vi går vertikalt/ bliver meditative. Børn falder helt naturligt i staver, derfor må vi respekter dem og lade dem i fred når de har brug for et pusterum fra denne fysiske verden.

Hvad er det der sker når vi bliver meditative og går vertikalt?  Vi søger hjem til vores virkelige rige indre liv, her får vi lindring, inspiration, fred, forbindelse til vores sjæleliv, skytsengle, åndelige vejledere, Gud.

Jeg tilbyder en enkel meditation der er blevet mig givet af min visdomskilde, den er meget enkel og er forbundet med åndedrættet.

Når jeg healer optager jeg det der kommer under en healing. Denne optagelse får du med hjem, som en meditation der healer dig i din hverdag. 

Vidste du at ny forskning viser, at virus ikke kan trænge igennem cellemembraner hos mennesker der mediterer dagligt/jævnligt. 

Vores skjulte talenter er vores gave til livet, for at udleve denne gave har vi brug for plads og fred. Hverdagens stress og konstante ydre påvirkninger, og egne små og store problemer. Alt sammen er med til at blokerer for kreativitetens flow.

Når vi finder ro i meditationen, er det bl.a. fordi hjernen frigiver signalstoffer som serotonin - som er hormonet der bringer sindet i balance og gør os lykkelige, og derved åbne os for inspirationen. Ved forelskelse dannes signalstoffet dopamin, som er kendt for at gøre os høje og jublende glade. Når vi er redskab for et intenst kreativt flow, er vi i virkeligheden i en rus af dopamin. Det skaber afhængighed, så man kun har lyst til at udfolde det skabende kreative rum der fører en til målet, (formålet med live). Omvendt forøger hverdagens stress og bekymringer binyrebarkhormonet kortisol, adrenalin som vi også kender som stresshormonet. Disse hormoner sætter kroppen i en mild grad af alarmberedskab, som en løber der er klar til at løbe, men aldrig kommer fra start. Denne tilstand undertrykker inspirationen. Hvis vi vil høre sjælens stemme, må vi aktivt gøre en indsats for at ændre vores biokemiske miljø. Det gøres bl.a. igennem meditation, mentale teknikker. ”Hjernen er ”dum”, den gør det du siger, derfor er det afgørende hvad du siger” (bevidsthed). Selvhypnose i en positiv retning, ved at skabe nye positive, befriende livgivende forløsende programmer, der sætter healende  spor i nervebanerne. Naturen og motion, kolde havbade og brusebade, er også med til at skabe et sundt biokemisk miljø, som skaber grundlag for kreativ udfoldelse. 

God fornøjelse! Med forandringen skaber du et nyt liv.