Healing

Hvad sker der egentlig under en Healing?

Under healing, bringes jeg i en form for trance, hvor der bl.a. kommer toner og budskaber, der kan opstå en svag let brise, som om et vindue var let åbent, det er vinduet til himlen. Ofte kommer der behagelige rene sæbe dufte. Kristuslyset arbejder igennem mig til min klient, som modtager den healende energi, hvilket opfattes forskelligt hos den enkelte, alt efter hvilken type vi er. Det lys, de farver - informationer og toner, der er behov for, kommer igennem mig. En Healer er et medie for kilden, som healer drejer det sig om, at stille mine talenter i den større helheds tjeneste. Have tillid til, og tro på, at healing vil finde sted, og være dybt taknemmelig over miraklet er muligt, selv før det sker. Jeg har en aftale med ”bestyrelsen” om kun at sende dem til mig, som kan få hjælp via mig. Det er god aftale for alle parter.

Healing skaber balance imellem krop -sind og ånd. Ja det er svært at forklare med ord, det skal opleves.
Sjælen, det vi kalder ånden, bringes tilbage til sit fysiske redskab (kroppen)så healing på dybe planer kan finde sted, her bliver vi igen forbundet med den skabende kilde og genskabes. Solstrålen er et med solen, derfor kan den gøre natten til dag. Dette smukke billede har jeg har fået af min visdomskilde. Vi mennesker kan med vores bevidsthed og viljestyrke forbinde os med Universets skabende lys/ Gud/Himmelske ophav, kald det hvad du vil, det har mange navne, men er det samme. Alt skabelse udgår fra samme lysende kilde. Når vi med vores bevidsthed er forenet og kommunikerer med universets skabende kilde, er vi    beskyttet i lyset, så det mørke vi møder i verden kan opløses igennem vores liv. Det er en gave til verden som bevidste ”Lys bærer”, at bringer lyset ind i mørket, det høje ind i det lave, det kærlige ind i det ukærlige, fred ind i frygten, osv)))) Det vi sender ud, kommer mange fold tilbage. 

Vi mennesker har vores fri vilje, og må aktivt vælge lyset til, det sker typisk, når vi er stressede og trængt op i en krog af alle verdens krav, og ikke længere kan klare det ved egen hjælp. Det er det man kalder ”sjælens mørke nat”. Her er det dyrene skriger og mennesket beder, nogen mener det er et instinkt i os.

Det lys der skabte alt og genskaber alt findes i os, når vi ved det, er vi bevidste lys bærer og medfølende empatiske mennesker, der kan bringe lyset. Nu er tiden inde til også at oplyse os selv. Alt den omsorg vi så generøst har givet ud af til andre, må vi nu give os selv. Vi kan ikke elske andre hvis ikke vi elsker og respekter os selv, som det unika vi er i skabelsen. Det er imidlertid ikke noget vi har lært i skolen, ej heller i den verden vi er vokset op i. Vi skaber en ny verden, når vi ændrer på vores selvopfattelse, og bringer kærlighed, omsorg, tilgivelse, og forståelse ind i vores liv. 

Glæder mig til at møde dig og støtte dig på din rejse tilbage til dit sande selv.
 
I kærlighed og respekt for det enestående menneske du er, tilbyder jeg min hjælp og coaching
Dorrit