At navigere sin sensitivitet og slippe af med frygten

Jeg og min familie har efterhånden nydt godt af Dorrits healing og assistance i årevis, og det har i den grad betydet en forskel for os alle på flere forskellige planer, men i denne skrivelse vil jeg udelukkende tage udgangspunkt i min egen sensitivitet og frygt. 

Dorrit har kærligt og tålmodigt hjulpet mig med at navigere min sensitivitet og slippe af med en grundlæggende frygt, som jeg har oplevet igennem hele mit liv, og som begyndte i min barndom. Jeg er sammen med Dorrit nået til en erkendelse af, at frygt faktisk kan fjernes, og at vi ikke skal leve i konstant frygt med henblik på at leve et ansvarsfyldt og bevidst liv som mennesker og ikke mindst som forældre. Jeg har erkendt at, i og med jeg personligt slap af med frygten og lærte at håndtere min sensitive personlighed, har min familie også fået det mærkbart bedre - med overskud og glæde til følge. Jeg har oplevet, at Dorrit flere gange har arbejdet med min iboende frygt, og pludselig en dag var den der bare ikke længere!

Den var forsvundet som dug for solen. Jeg kunne og kan simpelt hen ikke genskabe den mere! 

Jeg har siden hen fløjet på udenlandsophold med min familie uden at kunne mærke andres frygt og energier mere - der var simpelt hen lukket af for andres følelser og indtryk, hvilket er en kæmpe lettelse - ikke kun for mig, men også min familie, som nu kan komme ud og opleve verden sammen med mig! Vores næste mål er USA, og rejsen er allerede bestilt! Hvis nogen havde spurgt mig, før dette indtraf, om jeg troede på, at jeg kunne slippe af men min grundlæggende frygt, så havde jeg sagt klart nej. Nu er billedet imidlertid heldigvis et helt andet! Jeg er fri, og jeg elsker det!

Det er klart, at dette har skabt et overskud i mig - et overskud, som andre også nyder godt af. Jeg oplever dagligt, hvordan jeg nu kan rådgive andre og hjælpe dem til at få et bedre og lykkeligere liv. Jeg ser det som en styrke nu, at jeg er særligt sensitiv. Og når jeg skriver, at jeg har lært at håndtere min sensitivitet - ja så betyder det, at jeg nu kan lukke andres følelser og indtryk ude, når de er mig uvedkommende, og jeg kan selv vælge, når og hvornår jeg lader andre ind i mit univers. Jeg er kommet langt, og jeg kan se, jeg er kommet langt, når jeg fx sammenligner med andres flakkende blikke i en overfyldt cafe - situationer, hvor disse andre lader sig overvælde af sanseindtrykkene omkring dem. Jeg kan imidlertid lukke larmen og alle indtrykkene ude - hvis jeg vil! Takket være Dorrit! Tak, Dorrit!

Dorrit er altid behjælpelig med en snak, når man har brug for det, og hun hjælper gerne hele husets energi på rette køl, hvis man har brug for det. Når Dorrit healer, kan det mærkes på alle planer hjemme hos os - hele familien bemærker det, ikke kun jeg! 

Dorrit har i den grad gjort en forskel i mit liv og dermed i hele min families liv!