Mine børns skytsengel?

Alle har en skytsengel, som opererer hinsides det jordiske; som altid er hos os, og som vi kan kalde på og bede om hjælp hos, så ofte vi ønsker. Vores skytsengel bliver ikke træt og ligeglad, og den elsker os ligegyldigt hvad. Nogle gange glemmer vi midt i alle vores problemer, at hjælpen er nær, men når vi så endelig beder om den, kommer den – om end ikke altid i den form, vi forventer og håber på. Af og til kommer den uventet, forsinket og i en form, vi måske ikke helt forstår – i hvert fald til at begynde med.

Dorrit har på mange måder været mine børns jordiske skytsengel – igennem flere stadier af deres liv. Hun er jordnær med begge fødder solidt plantet på jorden, samtidig med at hun har direkte forbindelse til den skabende kilde. Vi kan altid bede Dorrit om hjælp, hun lytter oprigtigt, hun er aldrig træt og ligeglad, og man ved, at Dorrits hjælp altid er nær. Hun har eksempelvis taget mine børn under sine vinger, fra de var små, hvor de begge døjede meget med øreproblemer, der forsvandt efter en healingsseance. Dorrits hjælp giver altid mening, og man overlader trygt løsningerne til Dorrit, for hun ved, hvad hun gør, og hun står inde for det. Begge mine børn er særligt sensitive, og netop særligt sensitive sjæle er noget, Dorrit forstår og har stort kendskab til. Hun brænder for at gøre en forskel – og det gør hun. 

Da min datter kom i puberteten, oplevede hun for alvor sin sensitivitet – at hun havde clairvoyante evner, og at ånder talte til hende om natten. Dette forstyrrede hendes nattesøvn så meget, at hun en dag bad mig indtrængende om at hjælpe hende. Hun var bange og alligevel skeptisk over for sine evner, så jeg valgte endnu engang at kontakte Dorrit. Jeg lovede min datter, at jeg ville hjælpe hende, men jeg fortalte hende ikke, at jeg ville bede Dorrit om hjælp, og dermed hvordan jeg ville hjælpe hende. Jeg bad efterfølgende Dorrit om at komme ud til os og rense huset og bede for min datter. Dorrit fjernede den tunge energi, hun fjernhealede min datter, og huset kom til at føles lyst og rent igen. Siden den dag har min datter intet mærket – og hun har ikke på noget tidspunkt vidst, hvad Dorrit har gjort i huset og hvornår. Min datter har siden sovet godt, og hun bliver ikke forstyrret i sin nattesøvn. Der skete en mærkbar forandring i min datters liv den dag – ingen tvivl om det. Og så fik vi endda en uventet sidegevinst, hvilket kom til syne hos min søn.

Min søn var ofte bange, inden han skulle i seng om aftenen, og ofte tissede han i sengen af frygt om natten. Efter Dorrits besøg den dag ophørte han fuldstændig med at tisse i sengen, og i dag vågner han op hver morgen – glad og veltilpas.

Han slap for brug af medicin, hvilket både mor og søn sætter stor pris på! Dorrit har hjulpet ham på flere forskellige måder.

Om dagen følte han sig ikke tilpas med sig selv – især ikke i skolen, hvor han let kom til at føle sig presset og forkert.

Dorrit tog ham under sine vinger under en healingsseance og talte med ham, healede ham og gav hans sjæl plads. Hun gav ham i overført betydning et lyssværd, som skulle sidde i hans bryst, og fortalte ham, at han var lysets mester, der formåede at sende lys ud til dem, der havde behov for det. Han er i dag velafbalanceret, kan stå imod i skolen og lyser tit for dem, der har behov for det. Tanken om et lyssværd og at være lysets mester synes rart og trygt for ham. Han føler sig i dag stærk og selvsikker. Jeg behøver vist ikke at skrive, hvor glad og stolt han er. Og glad for Dorrit – dét er han!

Dorrits hjælp er ikke tilfældig – den er reel og næstekærlig, og den er altid nær. Man skal bare bede om den, række ud efter den og tage imod den med åbne arme.

Tak, Dorrit.