Mail fra en tilfreds kunde

Ved ikke om du kan huske mig, men det var mig der engang arbejdede som sælger 
 
Har tænkt meget på dig, og vil lige sende en lille Jule/nytårs hilsen.
 
Tak for en rigtig god "behandling" eller hvad man kalder det. Da jeg var på vej hjem følte jeg mig som et helt nyt menneske. Førhen fløj tankerne rundt i hovedet på mig, kunne ikke helt finde ro. Men nu, er der meget mere styr på dem. 
 
Jeg har sagt mit job op i mit gamle firma. Det job gjorde ikke noget godt for mig, det var ikke bare et job, men en livsstil. Tænkte konstant på det, følte at jeg aldrig havde fri og det gav mig en skyldfølelse af, at jeg ikke gjorde det godt nok. Kan mærke at jeg er kommet af med mange negative følelser, som jeg forhen havde dagligt.
 
For at komme ind på seminariet skal man havde nogle forskellige fag, VUC har lavet sådan en grundpakke man kan tage, Det tager et år og starter til august, det er de første skridt mod mit drømmejob. :)
Indtil august har jeg fået job hos Sonofon, men håber lidt på at jeg kan finde et vikarjob på en skole hvor jeg kan undervise 0-3 klasse. Så kan jeg også få lidt erhvervserfaring.
 
Jeg er begyndt at læse en bog der hedder "undskyld, dit liv venter på dig" af Lynn Grabhorn. Den er rigtig god. Syntes at jeg lærte meget af ”the secret”. Men en ting er at forstå den, en anden ting er at forstå hvordan man bruger den. Jeg har fået meget mere ud af "undskyld, dit liv venter på dig". Det handler meget om hvad man føler. 
 
Jeg har fortalt mine forældre at jeg har været inde hos en healer. Først var de meget skeptiske. Mine forældre er meget kristne, de har været meget imod healing. Men da jeg fortalte dem om hvad du kunne fortælle om min far, blev de meget interesseret. Tror måske endda, at de kunne finde på at komme over til dig en dag og få en behandling.
 
Jeg håber at du og din familie har haft en god jul samt et godt nytår.
 
Du hører nok snart fra mig igen. Vil nemlig utrolig gerne have en "behandling" igen..
 
Stort knus
Mette Bøje Christensen