I live imod alle odds

Niels Jørgen Hansen blev som 59 årig i 2003 opgivet af lægerne, der havde konstateret lever cancer.”Hvad vil du gerne nå at opleve inden du dør” Var det spørgsmål lægen stillede ham. Svært at svare på, Det eneste ønske var, at blive rask, og opleve sin knægt fylde 18 år, sit sølvbryllup. Niels Jørgen havde mange ting der var værd at leve for. December 2002, fik Niels Jørgen Hansen undersøgt sine lunger, og i den forbindelse fandt man en knude, som man mente var godartet.

Lægerne tøvede med at foretage en lever biopsi, med den begrundelse at det kunne være risikofyldt. Marts 2003 beslutter man alligevel at tage en biopsi, som bekræfter Niels Jørgen Hansens bange anelser. 11.april 2003 hele fem måneder efter knuden er opdaget, får han fjernet ti procent af leveren, her er den vokset fra halvandenden centimeter, til 9 centimeter.

Lægerne siger at de har fået det hele med. To måneder senere ved kontrol får Niels Jørgen at vide at der er kommet en ny knude. Der er ingen behandling at tilbyde. Gulle som er Niels Jørgens kone, får af sine veninder i strikkeklubben penge til healing hos Dorrit i ”Skovens Helse”. Efter behandlingen, oplevede Niels Jørgen en voldsom udrensning, og det på trods af, at han slet ikke troede på Alternativ behandling. I dag 15 år efter kommer han hver 4. måned til healing. Niels Jørgen er rask, skanning har vist en normal frisk lever.