Helbredt for levercancer

Niels Jørgen Hansen fra Hune, har valgt at stå frem og fortælle om sin fantastiske oplevelse.

En kat har 9 liv siger man, Niels Jørgen Hansen har 2 liv, et før han fik konstateret leverkræft, og et efter. 

Niels Jørgen fik konstateret uhelbredelig leverkræft, og fik besked på at tage hjem og nyde den sidste tid. Hospitalet, sundhedsvæsnet havde ingen behandling der kunne hjælpe imod en så fremskreden aggressiv leverkræft. 

Niels Jørgen kunne i 2014 fejre 10 års jubilæum, og er i dag rask.

Hustruen som er medlem af en strikkeklub, havde hørt at der var cancerpatienter der havde fået hjælp i Skovens Helse.

De samlede derfor penge ind til en behandling til Niels Jørgen.

Niels Jørgen kom sammen med sin hustru første gang, og det var med meget stor skepsis han i det hele taget mødte op.

Niels Jørgen troede eller rettere sagt, plejede at tro på sundhedsvæsnet, men efter det han havde oplevet i sit sygdomsforløb, var troen på systemet bristet, og noget nyt måtte prøves.

Efter første healing kom der store reaktioner i form af udrensning fra alle tænkelige kanaler. Det var tydeligvis værd at fortsætte med at heale Niels Jørgen, efter denne positive respons.

Niel Jørgen valgte med hjælp fra sin meget støttende familie, at indtage kosttilskud deriblandt hajbrusk. Desuden modtog han i de første år akupunktur. I dag kommer Niels Jørgen hver 4. måned til healing, og kan mærke at det gør ham selv og familien godt. 

I 2014 var Nils Jørgen pga. nyresten i kontakt med sygehuset igen, og måtte igennem en undersøgelse i skanneren. Da Niels Jørgen spurgte ind til leveren, kiggede lægen undrende på ham. Fint var svaret, der er intet at bemærke. 

Det var en glædens dag!  

Efter at have fået diagnosen uhelbredelig lever kræft for mere en 10 år siden i skrivende stund, måtte Nils Jørgen stoppe med at arbejde, og sige sine mange tillidsposter fra sig, han havde altid været en kendt og æret foreningsmand i lokalsamfundet. Det var for meget - nu var tiden inde til at tage vare på sit eget liv. Men i alle årene har Niels Jørgen haft sit lille landbrug og dyrene at passe, og passet det med stor interesse og glæde.

I år er det 17 år siden og Niels Jørgen er i år 2023 flyttet fra gården til en bolig i byen, men er stadig frisk.