Et år uden røg

Jeg har været ude ved Dorrit et par gange og sidste år var den gal igen.

Vores daglig dag havde været en del stresset igennem flere måneder, og pludselig var bægret fyldt. 

Så jeg bestilte tid, og kom ud til behandling en torsdag.

På et tidspunkt under healingen sagde Dorrit, at jeg ikke skulle finde trøst i mine cigaretter når jeg var stresset.

Healingen fortsatte og jeg fik kureret min ”motorvej” i hjernen for tanker og fik alt lagt på rette hylde igen.

Dejligt!

Fredfyldet forlod jeg den lille hyggelige gård i kanten af Storskoven.

Derefter skulle jeg lige sunde mig over forløbet og kørte ind til Møllesøen i Dronninglund, satte mig på en bænk – tog en smøg og en sodavand, og tænkte ”Hvad var det hun sagde”? Stoppe med at ryge? Aldrig i livet! Hvis jeg skulle stoppe ville jeg selv bestemme hvornår. Det blev altså først når jeg var klar, og det var jeg ikke på det tidspunkt.”

Fredagen gik og jeg røg som jeg plejede, men skoddede måske et par gange mere end jeg plejede. Lørdagen gik og jeg røg lidt mindre end normalt.

Søndag.. ja det blev kun til 2 stk. hele dagen.

Mandag morgen tog jeg den ”vane cigaret” som jeg plejede fra bilen og ind til kontoret, da jeg kom halvejs tænkte jeg puha det smager ikke særlig godt mere, hvorefter jeg slukkede. Hver gang der var rygepause på jobbet gik jeg med udenfor som jeg plejede, og stod og snakkede, men undgik at stå i vindretningen. Efter et par dage spurgte en kollega, om ikke jeg skulle ryge? Nej jeg slukkede i mandags og har ikke røget siden.

Der gik en uge og jeg var stadig røgfri, men fik influenza uden at have feber. Jeg havde virkelig ondt og kunne ikke finde ro nogen steder. Jeg kontaktede Dorrit igen og gennem telefonen fik jeg en gang fjernhealing.

Hun mente at min krop reagerede fordi den var ved at afgifte sig selv. Jeg har klaret mig igennem det 1 år nu, men må indrømme at jeg ikke har savnet det så meget som jeg havde frygtet. Selvfølgelig mangler man nogle gange den ” hygge smøg” efter kaffen, en god bøf mm. Fødselsdage, julefrokoster og fester i offentligt forum har jeg klaret. Kun 1 gang skulle jeg lige smage, der gik jeg ind og kastede op bag efter.

Jeg begyndte at ligge 200kr. til side hver uge, og hold da op hvor har jeg sparet mange penge sammen. Jeg er ikke fanatisk ikke ryger og folk må gerne ryge i mit selskab, bare jeg bliver FRI.

Tak Dorrit

Med venlig hilsen
Hedi Vestergaard Pedersen