Det sker i Aka´s øjne

”Synet kom tilbage”

I Sommeren 2003 kommer Aka på 8 år første gang hos mig for få healing. 
Aka og hendes far og mor har valgt at dele deres oplevelse med læserne af denne artikel.
Healing er for mange noget fremmed, abstrakt og bliver af nogen opfattet som uvirkeligt. Er det måske fordi vi lever i en verden, der overvejende er styret af den logik, som naturvidenskaben har undervist os i er virkelighedens verden? Hvad er virkelighed? 
Healing betyder at gøre hel, når jeg healer opfatter jeg mig som et redskab for det der skabte mig og bliver dermed en formidler af livsenergi. Det er når livsenergien går ind i kroppen, at helbredelsen sker. Sygdom er fravær af livsenergi, healing formidler livsenergi. Healeren er redskabet der formidler livsenergien som helbreder.

Her kommer historien om Aka, som hendes mor har beskrevet den:  
Sommeren år 2003 begyndte vi at komme til Dorrit. Vi det er min mand Knud og vores datter Aka, og mig Johanne.
Aka er skeløjet i begge øjne, dog mest i højre øje.
Aka gik til øjenlægen hver ½ år. Maj 2003 oplyste øjenspecialisten til vores forskrækkelse, at Aka`s syn på det højre øje kun er 20% , at hun dermed næsten er blind på det højre øje.
Øjenspecialisten kunne ikke gøre noget ved øjet og sagde, at vi BARE skal passe godt på det raske øje, så Aka kan forblive seende.
Vi skiftede øjenspecialist i juni.
Første gang vi kom til ham fik Aka målt synet, der stadig målet 20% syn på højre øje.
Så begyndte vi at komme til Dorrit.
I en af behandlingerne konstaterede Dorrit, at Aka`s øjenfejl stammede fra mormor.
Mormor fik fjernhealing igennem Aka. Aka`s mormor bor på Grønland i byen Upernavik.
I Oktober 2003 var vi hos øjenspecialist, Aka`s syn blev målt, det var kommet op på 80 %. Maj 2004  var vi igen hos øjenspecialisten, og synet var blevet lidt bedre end sidst. På tavlen med de mindre skrifter kunne Aka læse alt bortset fra 3 – 4 stk.
Et stykke tid efter snakkede jeg med Aka`s mormor, hvor jeg fortalte hende om fjernhealingen og spurgte hende om hun havde bemærket noget.
Nogle ting faldt nu på plads for mormor, som på det tidspunkt hvor healingen fandt sted, syede perler. Øjnene begyndte at stikke som nåle, hun var nød til at stoppe med at sy. Et stykke tid efter, da den stikkende fornemmelse i øjnene ophørte, satte hun sig igen til at sy perler. Hun skulle have ny sytråd i, men kunne ikke få tråden i nåleøjet. Hun måtte tage sine briller af, og da kunne hun træde nålen.
Derefter havde hun problemer med hovedpine og svimmelhed.
Øjenlægen kom til byen om efteråret, hun fik målt sit syn. Det blev konstateret, at hovedpinen og svimmelheden skyldes, at hendes briller var blevet for stærke. De måtte skiftes ud med et svagere glas.
 Hilsen Johanne (Aka`s mor)

Hvad Piet Hein skriver om VIRKELIGHED

Vi leger en leg med verden
Og kalder den virkelighed. 
Hver enkelt bygger dens love op
På alt hvad han ikke ved.

Vi fabler os selv labyrinter frem
Og græmmes og grubler i.
Vi tegner os mure at stænges af 
og linier at snuble i.

Og hvis nogen vil lege en anden leg,
Skal vi sige dem grundig besked.
For dèn lille leg, vi har fanget os i –
Det er dèn, der er virkelighed.