Børn med mellemørebetændelse og maveonde

Kære Dorrit

For cirka 3 år siden opsøgte jeg dig for at få hjælp til mine 2 børn, der konstant døjede med mellemørebetændelse og væske i ørene. Dengang havde den ældste af mine børn været adskillige gange ved ørelægen og fik efterfølgende lagt dræn i begge øre (i alt 2 gange) samt punkteret det ene øre for at få al væsken ud. Desuden havde hun i løbet af en kort periode haft flere tilfælde af opkast og diarre. Da min søn også fik problemer med ørene, og vi igen måtte ud og ind af ørelægeklinikken, hvor så også han fik dræn i begge øre, var det nok. Jeg måtte prøve noget alternativt for at hjælpe børnene frem for konstant symptombehandling. 

Jeg forsøgte derfor behandling hos dig (hvilket betød at mine børn skulle heales igennem mig).
Min oplevelse var en følelse af afslapning og varme. Selv når du ikke berørte min krop fysisk blev jeg alligevel meget varm i centrum af min mave. Jeg gik fra dig med forhåbninger om, at nu blev det hele bederne.

Du advarede mig dog om, at min ældste datter ført skulle renses for alle dårligdommene i sin krop, hvorfor jeg nok skulle forvente en eller anden form for reaktion. Denne reaktion kom kort tid efter i form af meget høj feber.
Herefter er det faktisk gået meget godt for begge mine børn. Min datter slap for konstant maveonde og har ikke haft nævneværdige problemer med ørene siden.( En enkel gang dog lidt væske i øret i forbindelse med en forkølelse, hvilket fortog sig efter kort tid).

Hun har faktisk ikke i løbet af det sidste års tid været rigtig syg, og har kun haft en enkel sygedag i løbet af det sidste skoleår!

Min søn har ikke døjet med ørene siden – dog lidt i forbindelse med influenza, ellers har der intet været med ørene i de sidste 3 år!

Hvordan kan det forklares? Tja, dette spørgsmål er jeg ikke i stand til at besvare, jeg ved bare, at begge mine børn har fået det meget bedre siden den dag hvor jeg opsøgte dig for ca. 3 år siden.

Tak, Dorrit

Kærlig hilsen
Ann