Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Workshop for følsomme sjæle!
[Foredrag og seminar]

Starter kl. 10 og slutter kl. 15. pris 500 kr.

 1. Helende meditation, som opløser frygt i den enkelte, og i den samlede gruppe. Få redskaber til hvordan du ophæver frygten i din hverdag. Dit grundstof er fred. Vi må gå igennem frygtens port for at komme til fred her på jorden.
   
 2. Meditation hvor vi åbner op til livskilden/ lyset/ guddommen! Det sker med en spirituel tilgang til den skabende kilde. Forenes med vores sjæl, og vores sjæls åndelige hjælpere, hvor vi ofte oplever dufte fra den åndelige verden spredes.
   
 3. Kommunikation med det gavmilde univers. Kroppen kommunikerer via nervesystemet, vi kommunikerer via vores tanker og ord. Vi har længe nok sagt det der gjorde os til ofre nu er tiden inde til en bevidsthed der kommunikerer det der gør os til mestre.
   
 4. Træne i denne kommunikationsform, og benytte den til at hele fortiden, nutiden og fremtid, for dig selv og andre.(at tiltrække det du ønsker af hjertet)
   
 5. Træning i hvordan du forløser hvileløse sjæle
   
 6. Et følsomt menneske der lever efter gamle normer, får problemer. Bevidsthed om hvordan vi skaber nye normer der passer til vores natur.
   
 7. Hvordan passer vi på os selv og renser vores energi?
   
 8. Slutter af med øvelser der åbner og beskytter.
.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com