Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Whole Lemon-Juice
[Kost & gode råd]

Økologiske citroner, koldpresset jomfru-olivenolie, Lecitin granulat, økologisk appelsinjuice.

En økologisk citron renses, skæres i stykker og kommes i blenderen, inkl. skræl og kærner. Der tilsættes en spsk. jomfru-olivenolie, en spsk. lecitin granulat og ca. 2 dl. appelsinjuice eller anden økologisk juice. Blendes ved høj hastighed i 2 minutter, for at få olien godt emulgeret.

Filtreres derefter gennem en si, pres juicen ud af massen med en ske. Pulpen og skrællerne bruges ikke.

Juicen drikkes i løbet af dagen, fordelt over 3 - 4 gange, evt. kan man et par uger drikke 2 portioner daglig.

Juicen må endelig ikke skylles ned drik den i meget små mundfulde og hold hver mundfuld i munden lidt, så det blandes med spyt.

Lider man af søvnløshed, drikkes sidste juice lige før sengetid. Juicen normaliserer spyttets og blodets pH - værdi (surhedsgrad), hvorved man genvinder appetitten og får trang til mad.

Fordøjelsen forbedres og undervægtige, og kun dem, tager på i vægt, ofte mere end et halvt kilo om ugen.

Denne specielle juice bruges især til udhungrede AIDS- og Cancerpatienter og andre, som har lidt et abnormt vægttab, og som mangler appetit, men alle kan drage nytte af dens normaliserende virkning.

Hvis man har været syg længe, ikke har fået en alsidig kost, eller hvis fordøjelsen har været svækket, kan det have forårsaget zinkmangel. Uden zink i organismen kan man ikke lugte eller smage, og så kan det være umuligt at producere spyt, og uden spyt kan man ikke fordøje maden.

I helsekostforretninger og materialister kan man købe en testvæske, som meget let kan afsløre, om der er behov for tilskud af zink.

Har man fået antibiotika eller smertestillende midler kan tarmbakteriefloraen være blevet ødelagt, hvilket bevirker dårlig fordøjelse og træg mave.

Yoghurt, Cultura, A38 og lignende, ca. ½ liter daglig, kan være med til at genoprette en normal bakterieflora, så man igen får nytte af den mad, man spiser.

Har man haft feber, har svedt meget eller har hyppig vandladning, kan man lide af væskemangel. I så fald må man tilstræbe at genoprette væskebalancen. Til dette formål kan man til middag og til aften drikke 2 - 3 glas vand eller mere før man begynder at spise, derefter tager man en stor tsk. HAVSALT, som man strør på maden, og i slutningen af måltidet drikker man igen 2 - 3 glas vand eller mere.

Juicen kan også virke slankende.

Drik den i et par uger, og derefter drikker man efter behov - og det er ofte større end man tror. Behovet er individuelt og variere fra person til person.

Af. Christian Thorsen, Kiropraktor, Sankt Jørgens Vej 15 4000 Roskilde - Tlf.: 46355528

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com