Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Tekst til inspiration
[Nyttige informationer]

At blive meditativ, at vende bevidstheden indad og opad (vertikalt, at kommunikerer med universet.
Du siger højt, eller tænker: Jeg åbner mig op. Dyb vejrtrækning og mærk effekten af dine ord. Sig jeg beder om jordforbindelse, dyb vejrtrækning og mærk effekten af dine ord. Det er min hensigt at forene min krop med min sjæl, dyb vejrtrækning og mærk effekten af dine ord. Lad din kop og sjæl forenes via dit bevidste åndedræt.( Det er hensigten, der er afgørende for at det sker). Du søger nu ind i sjælens essens - bliv et med den væren, der er dit sande evige fredfyldte sjælerum. Sjælen har koden til helhed, og er allerede forenet med livskilden. Åben dig op, lad livskilden strømme frit i dig og fra dig. Tillad dit rige indre liv at fylde dig, så du forfriskes og forløses, inspireres og afgiftes. Du vender tilbage til det selvhelbredende rum, hvor du er beskyttet og styret indefra. Herfra kan du bare lade tankerne gå, følelserne gå ind i lyset, og tjene som næring til lyset, i virkeligheden kan du lade alt være der hvor det hører til, og lade dig selv være der hvor du hører til, nemlig i det kærlighedsrum som beskytter dig, og som du tiltrækker via tanker, ord og følelser, som har rod i kærligheden. II den anden ende af dit åndedræt er sjælens lys, det tager du ind via dit bevidste åndedræt – på udåndingen slipper du det som ikke er af lyset, og giver det over til lyset. Dit lysende netværk (englene) tager sig af resten, når du beder dem om det. (tak).

I den anden ende af dit åndedræt, er din sjæl, som er i et med den skabende kilde. Det er op til dig, at definerer dit forhold til kilden. Der ligger forskellen imellem religion og spiritualitet,) Dit åndedræt er et med livets ånde, den hellige ånde er i dig, og forløser og forfrisker igennem dig. Det er en naturlig iboende livskraft du har med dig når du åbner dig op. Hvad er en krop uden en sjæl?

Åndedrættet – er vejen til din vigtigste energikilde:
Åndedrættet er den hurtigste måde at genvinde din indre balance. Åndedrættet er under din viljes kontrol, når du er bevidst derom.

Åndedrættet forbinder krop og bevidsthed, hjerne og hjerte. Når åndedrættet er aktivt og i harmoni, kan du tænke og mærke samtidigt. Når dit åndedræt ”forlader kroppen” gør din opmærksomhed også.

En livgivende indånding kommer ned i maven. Udåndingen er vigtig, pust langsomt mentalt og fysisk ”affald” ud. 70% af kroppens affaldsstoffer udskilles via udåndingsluften.

Din vejrtrækning viser hvordan du har det og hvordan du har det afslører din vejrtrækning. Giv åndedrættet opmærksomhed – det er LIV. Du Kan ikke trække vejret roligt, og være stresset på samme tid.

Bevidsthed: Om hvilke ord du siger og hvilke tanker du tænker! Beskyttelse: Du har et lysende netværk af engle/sjælevenner, som ønsker at hjælpe dig med at lykkes, men du har din frie vilje, og de kan kun hjælpe dig hvis du beder om det. Bed dine kære englene, om at fylde dig med helligåndens skabende lys, omkranse dig, hjælpe dig, beskytte dig og dine kære, dit hus din bil din ejendom osv. Gør det flere gange om dagen, da lyset jævnlig må hidkaldes for at være intakt. Tak!

Forløsning:( også af hvileløse sjæle/spøgelser)du er en ”gateway to heaven”, men du skal ikke være til rådighed altid. Jeg anbefaler dig, at bede dine engle om, at indkvarterer de spøgelser, der har brug for din hjælp til at blive forløst fra det jordiske, på englehotel. Så er det dig der bestemmer hvornår du har tid og overskud til at hjælpe dem op. Du vælger et tidspunkt der passer dig, og gør så din tjeneste. Jeg kender en ung pige, der sender spøgelser op onsdag aften kl. 20. det foregår i hold på 10 ad gangen, hun sender ca. 4 hold op på sådan en aften. Så er der system i sagerne!!!! Sådan! Det er lige så naturligt som at hjælpe en blind over vejen.

De magiske ord ved besættelse. Jeg åbner mig for det guddommelige lys, der kan forløse alt det der er uforløst i mig, og omkring mig---- og lad der være lys, det takker jeg for----- Dyb vejrtrækning. Du kan også vælge at benytte dit dybe åndedræt. På indåndingen indånder du lyset og på udåndingen giver du det uforløste over til lyset, og lyset tager sig af resten. Husk! Det er hensigten der er afgørende for resultatet. Tak for din tjeneste.

Frygt kan på samme måde forløses via åndedrættet. Åben dig op, imens du minder dig selv om, at hver gang du møder frygten, eller en anden begrænsning, så tændes det uovervindelige i dig, der ophæver denne begrænsning. Du kan sige: Guds fred vær hos mig og vis mig hvordan jeg overvinder frygten. Det vigtigste er, at de ord du siger, er noget du kan stå inde for. Tiden er inde til at erkende sin åndelighed, det er der vores sande styrke kommer fra. Ånd betyder bevidsthed.

Gå igennem frygten, idet du siger: Guds fred vær hos mig og vis mig hvordan jeg overvinder frygten ----” Jeg er det der ophæver frygten, jeg er uovervindelig fred, jeg er inkarneret fred. Tak!

Tilgiv alt og Velsign det guddommelige i alt, det er opløftende og beskyttende både for dig og for dem din velsignelse strømmer til.

Kærlig hilsen Dorrit
www.skovenshelse.dk

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com