Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Smerter forsvandt ved healing
[Succeshistorier]

Det er nu godt et år siden Limfjordsnyt bragte historien om Lone Pilgaards knæ.

Kort fortalt havde Lone Pilgaard fået foretaget en kikkertoperation, hvilket viste en slem slidgigt.

Det eneste man kunne tilbyde herefter var et nyt knæ. Hvad lægevidenskaben ikke formåede, klarede healing. I dag ca. to år efter går Lone Pilgaard stavgang, og har ingen smerter.

En af dem der læste Lone Pilgaards historie med stor interesse, men også med stor skepsis, var nordmanden Bjørn Gunnerson, som opholder sig i Hou hver sommer, han led af det samme, og bestilte derfor en tid.

Bjørn Gunnarson fortæller: Efter ca. et par timer på briksen kunne jeg gå normalt uden smerter. Det er nu godt et år siden, jeg er 77 år gammel, og har stor glæde af at kunne arbejde og vedligeholde vores sommerhus. Bjørn Gunnarson fik ødelagt sit knæ i julen 2002, var hos læge, gennemgik en mindre vellykket meniskoperation, havde smerter hele tiden, derfor opsøgte jeg Skovens Helse i Dronninglund. Det hjalp mig så meget, at selv om jeg gik lange ture den efterfølgende vinter, hvor vi opholdt os i Portugal var jeg stadig smertefri. Efter dette har jeg ikke konsulteret lægen angående mit knæ. Bjørn Gunnarsons hustru som var med ved healingen beretter følgende: Bjørn kom med sine krykker, og sagde på forhånd at han aldeles ikke troede på at det ville hjælpe ham. Da han steg ned fra briksen, og gik nogle skridt, må jeg tilstå at jeg var yderst forbavset, Bjørn gik helt uden smerter, og jeg husker at han blev så glad, at han bad om at få lov til at give Dorrit en ordentlig "Bamsekram" Vi rejste senere til Portugal og Bjørn kørte bilen hele vejen, og dernede gik han tur mindst tre gange daglig, og kom hver gang tilbage, og fortalte mig hvor taknemmelig og lykkelig han var.

I næste nummer af Limfjordsnyt vil Dorrit Kristensen fra Skovens Helse fortælle lidt om Healing. Hvordan kan det mon lade sig gøre? Hvad forstår vi normalt ved en naturlig forklaring?

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com