Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Skilsmisse blev aflyst!
[Succeshistorier]

Parret er i slut 30verne, har to drenge på 5 og 10 år. Bor i et gammelt hus på landet, som de begge med stor flid har gjort til deres drømmebolig. Manden er en meget dygtig håndværker og ser en ære i at lave alting selv. Efter næsten 10 år i ombygning med små børn, er det dog en udfordring at få tid til hinanden. Manden havde altid en god undskyldning for at smutte fra problemerne, der var jo opgaver der skulle laves efter fyraften. Det blev svært at holde liv i kærligheden, hun synes ikke længere, at det var holdbart.

Deres liv gik efterhånden kun op i praktiske gøremål. Hun kunne ikke bære at manden altid arbejdede, følte sig ikke set og forstået, det bliver medvirkende årsag til, at kvinden møder en anden mand der forstår hende og som giver hende opmærksomhed, det hun så længe havde savnet. Sammen med den nye mand føler hun sig set, forstået og elsket. Den samme gamle historie om igen. De så ingen anden udvej end at flytte hver til sit.

Smerte og længsel får dem til at søge hjælp hos Skovens Helse. De kommer for at få redskaber og hjælp til at få helet sårene og finde sig selv og den indre styrke i deres smertefulde virkelighed, drengene var også ramt af smerten og var ulykkelige, den yngste sagde en dag til sine forældre ” I kan da ikke skilles! I skal ikke tro, at det er vitaminer og mad jeg lever af, det er jer”!

De valgte at børnene skulle blive boende i huset til at begynde med, og mor og far skiftedes til, at passe drengene en uge af gangen.

Parret kom til healing hver for sig, for at få helet smerten, og få ryddet op på meget dybe planer. Fandt begge kontakten med kærlighedsrummet i sig selv, og den sande udgave af selvet. Lad os bare kalde det sjælskontakt. Sjælen har koden til helhed.

Når egoet er sjælsstyret, handler vi fra en højere bevidsthed, til gavn og glæde for helheden.
Evighedsperspektivet giver os evnen til at møde udfordringer, gennemleve dem og sidegevinsten er at vi vokser som menneske.

Einstein sagde, ” Et problem kan aldrig løses der hvor det opstod, det må løses fra et højere sted” Vise ord der virker når de bliver levet. Tilgivelse fra hjertet er nøglen til et nyt forfriskende liv, som samtidig er opløftende.

Da manden var så hel at han fra hjertet tilgav sin kæreste og kunne ønske hende det bedste liv, kunne hun se og mærke det fineste i ham og i deres forhold. De blev forenet på et højere plan.

Modtog et meget rørende julekort fra dem, hvor der bl.a. står, at den hjælp de fik, da det var allermest turbulent har betydet alt for dem. Der står også: ”Tak for den hjælp vi fik i den proces som var hård men sund for os begge”. Det siger alt om hvor meget der er mulighed for at vokse når vi tør og ved hvor vi skal finde resurserne.

De er begge bevidste om at være sjælsstyret, hvilket vil sige, at være bevidst om, at handle fra en højere bevidsthed.
Healing af fortiden på dybe planer skabte den klarhed, der skulle til for at udvikle sig sammen i stedet for at afvikle.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com