Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Nyttig information om Fugleinfluenza
[Nyttige informationer]

En alternativ helsevejledning fra "SKOVENS HELSE"

Hvad er Fugleinfluenza og hvordan kan den behandles?

Følgende oplysninger stammer fra et tidsskrift "Faglig opdatering" som orienter professionelle helsevejledere.

Der er meget at informerer om, da de gængse medier er ret mundlamme, når det gælder vor tids dynamiske udvikling indenfor alternativ sygdomsforebyggelse.

I over et halvt århundrede har C-vitaminets helbredende virkning på virusangreb været kendt og brugt. Alligevel rummer nutidens konventionelle behandlingstilbud kun tvivlsom medicin og en ufærdig vaccine. Denne blokade af effektiv naturhelbredelse kan let gå hen og blive fugleinfluenzaens største katastrofe.

En tilsvarende skandale udspilles allerede for vore øjne i Afrika. AIDS-epidemien skal standses, men hvorfor er mediefokus udelukkende rettet på den kostbare og mangelfulde medicinske behandling, som kun få har adgang til. At et simpelt og billigt kosttilskud C-vitamin kan hindre, at HIV udvikles til AIDS, blev kun ganske spagfærdigt omtalt i medierne, og det på trods af, at det foreløbig har været den væsentlige med henblik på forebyggelse af epidemiens videre udvikling.

Fugleinfluenza er som bekendt H5N1 virus. Patienter der er inficerede med H5N1 virus skal isoleres og i intensiv medicinsk behandling. Man skal dog være opmærksom på, at den bedst mulige beskyttelse mod al virusinfektion, er et sundt immunforsvar. Det samme gælder når vi taler om vaccinationer: de er kun effektive, hvis immunforsvaret virker som det skal.

Forskere fra "Swiss Federal Institute of Teknology" har bevist at Echinaforce (Rød solhat) virkede direkte på de immune celler som skal bekæmpe virussen og de inficerede celler.

Ved udbruddet af SARS I Asien i 2001, anbefalede den kinesiske regering er naturlægemiddel, der hovedsagelig indeholdt Echinacea til behandling og forebyggelse af sygdommen.


Udover at anvende C-vitamin og Echinaforce i disse Fugleinfluenza tider, er det oplagt at styrke immunforsvaret via god hygiejne, tilstrækkelig søvn´ kost med mange frugter og et godt kosttilskud. Man bør undgå faktorer der kan svække immunforsvaret som stress og alkohol.

Det er mit håb at denne information kan komme rigtig mange til gavn.

Rudolf Steiner sagde, at det vigtigste for et menneske er, at skabe plads til sig selv. Denne evne spejles i et sundt immunforsvar, som vil bekæmpe det der nedbryder kroppen.

Skovens Helse tilbyder netop behandling, der styrker immunforsvaret på et meget dybt plan.

Det gamle ordsprog der siger at det er bedre at forebygge en at helbrede, er nok værd at overveje i disse tider.

Med venlig hilsen
Dorrit Kristensen

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com