Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Mobbet i skolen fordi hun var anderledes
[Succeshistorier]

Kære Dorrit,

Allerførst tak for vores besøg hos dig - det var ren balsam for sjælen og ikke mindst for Christine har det betydet en voldsom forandring i hendes liv, relationer og tilgang til tingene. Det har været helt fantastisk at se. Det har været så tydeligt, at hendes far, som ellers kan være skeptisk over for mere spirituelle aspekter som f.eks. healing, har overgivet sig og erkendt forandringen. Ligeså hendes Farfar, som kunne høre forandringen i hendes stemme på telefonen. Det glæder vi os over og med Christine, som selv udtrykker, at tingene er helt forandrede.

For mig har det i første omgang betydet et større behov for at være alene og lytte til/spille klassisk musik i min fritid samt en enorm krise med mit arbejde, som handler om ikke at føle, jeg gør det godt nok, har en god nok stilling, beskæftiger mig med de rigtige ting. En sådan indstilling smitter jo af i dagligdagen - måske ser jeg slet ikke, de fede ting, som sker? Måske er der muligheder, der går forbi mig, fordi jeg ikke lægger mærke til, de er der? Jeg tror det. Jeg har fundet frem til, den helt grundlæggende problemstilling nok er at have kærlighed i mig selv til at have mod til at gøre de ting, jeg bør - for andre, men ikke mindst for mig selv. Jeg bærer på så meget angst, gamle erfaringer omkring fyring, afvisninger etc., etc., at jeg ikke får handlet på de gode idéer, jeg får. Ikke får kontaktet de mennesker, der er omkring mig, der ville kunne hjælpe. Ikke tror på, at andre mennesker vil mig det godt, at der er plads til mig osv. At have tålmodighed til at lade tingene udvikle sig. Det er så svært. Eller sådan har det været ind til nu - måske er jeg i forandring?

I hvert fald har jeg i denne uge talt med både min chef, min personaledirektør og mine nærmeste kolleger om min situation/overvejelser, og jeg tror, der er hjælp at hente. At der faktisk er en hel verden af muligheder, jeg kan benytte mig af, hvis jeg tror på, at verden er åben og fuld af muligheder også for mig. Det er helt nyt for mig at stille mig frem og være åben om mig selv, men også at stille krav om, at der skal tages hensyn til mig; at jeg har behov, der skal imødekommes; at jeg er værd at investere i.

Jeg vil gerne træffe en ny aftale med dig i januar for at få hjælp til dette arbejde. Jeg vender tilbage i begyndelsen af januar.

Kærlig hilsen og med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com