Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Misbrug og vold var vilkårene i opvæksten!
[Succeshistorier]

Ung mand midt 30 kommer til mig for at få hjælp til at slippe det der tyngede i hans liv.

Han er født i en familie hvor både mor og far er misbrugere, han er den yngste af en flok på 3.

Der er stor aldersforskel imellem Tommas og hans brødre, faderen i hjemmet har altid været tyran, men det var ikke sådan over for Tommas som var hans foretrukne, men det skabte endnu større adskillelse imellem ham og brødrene. Brødrene var også blevet misbruger, og havde en kriminel løbebane det var et håndværk som også blev en naturlig del af Tommas liv.

Kærligheden var ikke det nemmeste at forholde sig til, den havde jo aldrig havde været en del af han egen barndom. Fandt sin bror død efter selvmord som 6 årig. Mange smertefulde oplevelser der aldrig blev forløst. Tommas blev storforbruger af kærester, de kvinder han løb ind i havde store psykiske problemer, men et af forholdene bar frugt, nemlig en datter som i dag er 5 år gammel. Inden for det sidste år har Thommas haft kræft, og blevet behandlet for det. Siddet i behandlingsfængsel for hård narko, og måtte finde en pleje familie til sin datter. Tommas kommer ud og beslutter sig for at gøre alt for at vende sit liv, så han kan være noget for sin datter. Siger at hvis ikke han havde haft sin datter, havde han taget sit eget liv. Da han kommer ud af fængsel er han så heldig at få et arbejde, som han er rigtig glad for. Det er arbejdsgiveren der betaler en behandling hos mig. 10 dage efter behandlingen ringer Tommas til mig for at fortælle hvor godt han har det. Siger at det er som om noget er taget fra hans skuldre, han føler sig lettet og fri, har en indre ro, kan slappe af og nyde at være i sit hjem alene, hvilket også er nyt. Ringede bare for at sige tak. Tommas er glad og forundret over den forskel han mærker. Det er en mand med håb og planer for fremtiden jeg taler med.

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com