Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Meditation
[Nyttige informationer]

Hver dag er ny og uberørt, det er op til dig at gøre den til den mest vidunderlige dag. Hvordan begynder du din dag? Det er kun dig der har indflydelse på det? Når du vælger at starte dagen i stilhed, kan du finde den indre fred og glæde og lade denne fred fylde dig og omslutte dig, når du haster i gang med dagen, helt uforberedt og uden harmoni, kan denne tilstand påvirke hele dagen og dem du er i kontakt med. Det kræver din bevidsthed og dit valg!

Hvad gør meditation for dig?

Denne meditation har sin rod i din indre bevidsthed. Din indre bevidsthed har igen sin rod i den bevidsthed der skabte alt og genskaber alt, altså livskilden. Denne bevidsthed er en vertikal forbindelse, der er helt naturlig, vi ser hvordan børn falder i staver og forsvinder væk for en stund. Det er en naturlig og livsvigtig del af det at være i en krop på det fysiske plan at blive beåndet. Man taler om beåndede øjeblikke som noget stort hvor livet virkelig fornyes og er inspireret af noget højere.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com