Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
┼bne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Leverudrensning
[Kost & gode råd]

VEJLEDNING GIVES KUN I FORBINDELSE MED EN KONSULTATION

Supplerende Organ :
Galdeblære (yang organ)
Sanse Organ :
Øjne
Kropsdele :
Muskler og ledbånd
Kropsvæske :
Tårer
Sæson :
Forår
Organur :
0100 - 0300 (når energien går ind i organet)
Udtryk :
Råben og Skrigen (vrede)

Vidste du, at leveren genbruger 15% af en kvindes østrogen forsyning ? og at sten i leveren reducerer og i nogle tilfælde totalt modvirker den genbrug i at opstå, og at det er fakta iflg. videnskabelig undersøgelse. Hormon erstatningsterapi bidrager til denne stendannelse?

I modsætning til de fleste menneskers opfattelse, opstår de fleste galdesten i leveren og meget få i galdeblæren. Galdesten er en af hovedårsagerne til at folk bliver syge og har svært ved at komme sig efter sygdom. Der er sjældent en sygdom i kroppen, som ikke starter i leveren og næsten alle patienter med kronisk sygdomme, (f.eks. sukkersyge) har et meget stort antal galdesten i deres lever. Ved at eliminere stenene fra leveren, er kroppens 60 - 100 trillioner celler i stand til at indånde mere ilt, modtage mere næringsstof, eliminere deres stofskifte affalds produkter mere effektivt, og vedligeholde perfekt kommunikations linier med nervesystemet, kirtel system og alle andre dele af kroppen.
Hvis du lider af nogle af følgende sygdomme/ symptomer, er det sandsynligt, at du har et antal galdesten i din levet.
Fordøjelses forstyrrelser, diarré, forstoppelse, madbegær, de fleste allergier, brok, besvær med åndedræt, leverbetændelse, høj kolesterol, bugspytkirtelkatar, hjertesygdom, hormonelle ubalancer, menstruations ubalancer, enhver sygdom, rygskævhed, astma, hovedpine, iskias, ondt i ryggen, osteoporose, kronisk træthed, kræft osv.
I oldtiden var leveren anset for at være sjælens sæde, og en leverblokade kunne give alvorlige følelsesmæssige udsving. Depression er forårsaget af blokeringer i leveren og følelser som kedsomhed, irritabilitet og frustration er alle indikationer på sten i leveren.

Leveren er ansvarlig for genbrug af hormoner, dannelse af blod og for varme og energi produktion. En sund stenfri levet udskiller galde ind i fordøjelsessystemet, det omformer spiste substanser til omsættelige næringsstoffer og neutraliserer berusende substanser som f.eks. alkohol, medicin og giftig mad. Leveren huser vitaminer og mineraler og lagrer sukker såsom glykogen, leveren er ansvarlig for hele stofskifteprocessen.
Det er leverens job af afgifte blodet på et psykisk niveau, den afgifter også følelser på et energi niveau. I traditionel kinesisk medicin er leveren forbundet med følelsen af vrede og ophidselse (organ og meridian). Det er leverens opgave at fjerne vrede. Specielt i den vestlige verden bruger vi leveren som lager for negativitet, så derved stresses og blokeres leveren. Energi fra jorden kommer op igennem vore fødder og op i vores krop, mod tungheden undervejs passerer den leveren. Hvis leveren er blokeret, bliver lyset filtreret og hæmmet så energien ikke når den øverste halvdel af vores krop. Dette kan forårsage problemer i brystkasse eller brysterne. Det har også indflydelse på øjne og pande og kan forårsag hovedpine.
Netop derfor anbefaler jeg på det kraftigste lever udrensningskuren som en god måde til at forøge ens eget psykiske og følelsesmæssige helbred. Det alene kan på ingen måde forløse de hundrede af sten, som sidder fanget i vores lever som resultat af, når gentagne recepter på penicillin, p-piller og alle mulige mediciner udskrives, foruden giftstoffer indtaget i maden, kaffe, the, alkohol, fastfood, luftforurening osv. såvel som undertrykte negative følelser.
For at fjerne galdesten fra leveren og galdeblære, vil du få brug for følgende:

6-12 liter økologisk æblejuice
4 spsk. Glaubersalt eller Emsersalt (Matas)
½ kop Olivenolie, koldpresset og ren
Frisk grapefrugt (lyserød er bedst) 1 stor eller 2 små - nok til at presse 3/4 kop juice
15 dråber GSE grapefrugtkerneolieekstrat

Bemærk, de 15 dråber GSE i udrensningskuren er til at dræbe bakterier og virus, når de kommer ud af galdekanalen sammen med stenene. Den aktuelle udrensning finder sted inden for en periode på mindre end 14 timer.

Forberedelse:
Drik 1 - 2 liter æblejuice om dagen over en periode på 6 dage, det vil blødgøre stenene og gøre deres passage gennem galdekanalen lettere. Æblejuicen har en stærk rensende effekt og kan forårsage oppustethed og endog diarré under de første få dage. Æblejuicen hjælper også på udvidelsen af galdekanalerne og blødgør stenene i forberedelse til deres forløsning. Hvis det føles for ukomfortabel fortynd æblejuicen med kildevand, dette i forbindelse med den normale mængde vand, du drikker. Spis normal måltid, dog undgå for mange proteiner. Hovedparten af udrensningen kan gøres på en weekend når du har tid til at hvile. Det er at foretrække at udføre udrensningen enten når det er fuldmåne, eller når månen er i aftagende. Undgå at tage medicin, vitaminer, eller piller med mindre det er absolut nødvendigt. Hvis du føler sult om morgenen - den 6. dag hvor du drikker æblejuice - spis da en let morgenmåltid såsom kogt havregryn, frugt eller frugtjuice (ingen mælk, smør, yoghurt, ost, bacon, æg osv.) Til frokost spis dagligdags dampede grøntsager og brune ris. Spis og drik ingenting (undtagen vand) efter kl. 14.00. Timingen på udrensningen er essentiel for succesen på udrensningen.

Udførelsen af udrensningen:
Aften kl. 18.00: Bland 4 spsk. Glaubersalt i 3 kopper varmt/kogende vand i en skål (husk rør rundt ellers stivner det), det giver 4 portioner (4 x 3/4 kop). Drik den første portion nu. Du må godt drikke lidt vand bagefter for at blive af med den bitre smag i munden (det er måske lettere at tage et sugerør, som så kan tages så langt ind i munden, at man undgår at smagsløgene bliver påvirket). Kl. 20.00: Drik din anden kop af glaubersaltvand. Kl. 21.30: Hvis du ikke har haft afføring indtil nu, tag en vandlavment, det vil udløse en serie af afføringer. Kl. 21.45: Pres grapefrugten du skal bruge ca. 185 ml juice - fjern frugtkød. Hæld juicen og en 1/2 kop olivenolie i en melryster, tilsæt 15 dråber GSE. Luk melrysteren tæt og ryst hårdt ca. 20 gange, eller til det er mixet godt sammen. Det er meningen, at du skal drikke denne mikstur kl. 22.00, men hvis du føler at du stadig skal på Wc et par gange mere, må du godt udsætte indtagelsen af mixturen yderligere 10 min. Kl. 22.00: Stå ved siden af din seng (sid ikke) og drik blandingen, hvis muligt på en gang ellers med et sugerør. Du må godt bruge lidt brunt sukker til at jage det ned med imellem slurkene. Brug ikke mere end 5 min.
Læg dig ned omgående, ellers kan du ikke løsne stenene, sluk lyset og lig fladt på ryggen (eller på højre side) med dit hoved højt på en pude eller 2. Ret din opmærksomhed på din lever, og hvis du kan da visualiser mixturen flyttende stenene ud af de utallige galdekanaler i din lever. Lig helt stille i mindst 20 minutter, det giver stenene en chance for at bevæge sig gennem galdekanalerne. Der vil ikke være nogen smerte, fordi glaubersaltet vil holde galdekanalernes ventiler vidt åbne. Læg dig til at sove hvis du kan. Hvis du på noget tidspunkt igennem natten føler at du skal på wc, så gør det. Se efter om der allerede er små galdesten (ærtegrønne eller gyldenbrune) flydende i toilettet. Du får måske kvalme om natten og i de tidlige morgentimer. Det vil gå over op ad formiddagen. Undgå opkastning så vidt muligt.

Den følgende morgen:
06.00 - 06.30: Når du vågner men ikke før kl. 06.00 drik din 3. kop glaubersaltvand. Føler du dig meget tørstig da drik et glas varmt vand, før du drikker saltvandet. Hvil dig eller mediter. Hvis du føler dig træt så gå i seng.
08.00 - 08.30: Drik din 4. kop glaubersalt og hvil dig.
10.00 - 10.30: Nu må du drikke friskpresset frugtjuice, helst æble- eller orange juice.
11.00: Spis 1 - 2 stykker frugt. En time senere må du spise let mad.

Hvad du kan forvente:
Du kan forvente en række provokerende afføringer i form af diarré bestående af galdesten blandet først med madrester derefter kun med vand. Se efter galdesten flydende i toilettet. De flyder fordi de indeholder kolesterol. Du vil hovedsagelig se grønne galdesten i alle størrelser og faconer, nogle er ærte størrelser eller mindre, og andre er store 2 - 3 cm. Der kan være hundredvis af sten, som kommer på en gang. Se også efter lysebrune og hvide sten. Nogle af de større lysebrune sten synker måske sammen med afføringen, fordi de er kalkholdige og indeholder tungere giftige substanser og kun små mængder kolesterol. Alle de grønne er bløde som kit takket være æblejuicen. Du kan også finde et lag af hvidt eller hudfarvet skum og urenheder flydende i toilettet. Skummet består af millioner af små skarpkantede kolesterol krystaller som let kan få de små galdekanaler til at briste, de er lige så vigtige at blive af med.

Det er meget sandsynligt at nogle af stenene vil blive fanget i tyktarmen. De kan hurtigt fjernes med en tyktarmsudskylning. Hvis de får lov til at forblive i tyktarmen, kan de forårsage irritation, hovedpine og bughule ubehag. Faktisk vil jeg ikke anbefale leverudrensningskuren med mindre du er med på at tage en tyktarmsudskylning bagefter. For permanent at få kureret rygsmerter, allergier eller andre helbreds problemer, er du nød til at fjerne alle stenene. Dette kan kræve helt op til 6 udrensningskure, som kan gøres med 4 ugers intervaller. Foretag ikke udrensninger hyppigere end med dette interval.

Bliv af med stenene i din lever og bliv af med vrede, skyldfølelse og utilfredshed i dit liv. Ren lever, rent blod, klare øjne, perfekt fordøjelse, stress fri nyrer, fleksibel krop, fredfyldt sjæl, glad og lykkeligt hjerte og stor kærlighedsfølelse!
MEN----- vi ved at blokeringer i kroppen stammer fra uforløste følelser og et blokeret sind. Derfor anbefales forudgående en Healing der kan forløse disse blokeringer, da det er en forudsætning for kroppens evner til at slippe affaldsstoffer.

Denne anvisning på lever udrensning er på eget ansvar og er ment som en hjælp til mennesker der har erfaring med udrensning, eller kender nogle der kan støtte dem. Hvis du har behov for yderligere oplysninger, er der mulig hed for at bestille en konsultation, som enten kan foregå via telefon eller ved at du fysisk kommer i min klinik

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com
Not wearing a Rolex seems to be as much out of rolex replica uk the question for Mr. Bamford as wearing a factory Rolex. So what is he thinking? A lot of people look at rolex replica uk as being the ultimate watch making company in the world. Sure, Rolex is the biggest name in watch luxury, but they aren't at all the only ones who make good products. Perhaps that doesn't matter when rolex replica sale has convinced so many people that they have created the best products ĘC and in many ways they have. After my own trip to Rolex, I wrote an article about 10 Things To Know About How Rolex Makes replica watches. I learned that while Rolex intentionally limits their designs and the complexity of their watches, in many areas, they are simply unbeatable. Rolex's long product history as well as constant motivation to improve the quality of their products has been a major replica watches uk force in making sure that they remain extremely relevant in the mind of the watch/luxury consumer, as well as in replica watches sale high demand from enthusiasts.