Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Leddegigt
[Succeshistorier]

Brev fra en midaldrende kvinde med leddegigt.

Jeg havde i flere år haft hævede fingre og ømhed i leddene i fingre og fødder. Specielt om morgenen havde jeg ondt i mine fødder når jeg gik. Jeg blev henvist til Aalborg sygehus. Det er nu ca. 12 år siden jeg fik konstateret at jeg havde leddegigt. I ca. 10 år har jeg ugentlig taget medicin Methotraxate - i stigende mængde fra 4 til 6 tabletter.

Efter start af medicin aftog hævelse og smerter. men da medicinen ikke helbreder sygdommen, fik jeg efterhånden større problemer med min venstre fod. Et røntgenbillede (november 2004) viste da også, at der var både ledforskydninger og ledskred i mellemfoden. En operation kom på tale, men da jeg kunne gå uden særlig smerte blev den udskudt.

For de fleste med leddegigt er træthed et problem. Ofte var jeg træt allerede når jeg stod op om morgenen, og jeg tænkte på hvor mange timer der var til jeg kom hjem fra arbejde, så jeg kunne sove. Også når det var weekend var jeg udbrændt efter få timer.

Sidste forår fortalte min søster om en behandling ved Dorrit, så da vinteren nærmede sig, og trætheden tog til, bestilte jeg tid. Nu skulle den træthed væk, i hvert fald for en tid.

Jeg fortalte Dorrit om træthed, leddegigt og en underlig svimmelhed. Specielt hvis jeg havde danset, var jeg utilpas i flere uger.

Det er svær at beskrive hvordan jeg havde det efter behandlingen. Først og fremmest giver det en indre ro. De sædvanlige bekymringer er forsvundet, og trætheden er helt væk. Jeg har ikke været svimmel selv om jeg har danset. Dorrit foreslog at jeg gik ind til Helsekost i Aalborg, så jeg kunne få de rette vitaminer og mineraler, og det der ellers skal til for at styrke leddene, Der ud over fik jeg en liste med bøger det er godt at læse samtidig med behandlingen.

Jeg købte vitaminer, mineraler, fiskeolie m.m. efter vejledning fra Helsekost. Samtidig købte jeg to af de anbefalede bøger. Jeg trappede ud af min medicin over 6 uger, hvilket passede med afslutningen på 2007.

Jeg har ikke taget min medicin i en måned. 1. januar begyndte jeg at løbetræne. Det er et program over 12 uger, hvor målet er 5 km. uden pause. I går løb jeg 8. min uden pause. jeg mærker ingen smerte i mine fødder, og det skete allerede efter første gang, har i alt modtaget to behandlinger pt.

Min leddegigt er væk, trætheden er væk, min svimmelhed er væk. Men den største gave er næsten den indre ro og livets muligheder. Tak for det Dorrit

Kirsten

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com