Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
I fjernhealing behandling hos Dorrit
[Succeshistorier]

Jeg fik i august måned problemer med mit underliv. Og havde derfor akut brug for hjælp. Til at overvinde chokket over at nogle celler i min krop pludselig ikke opførte sig normalt - og til at blive rask og hel igen selvfølgelig - men også til forstå kroppens mønstre og handlinger. Jeg søgte på nettet og faldt tilfældigt over Dorrits hjemmeside. Skovens Helse.

Jeg følte mig hjemme og tiltrukket af navnet alene. Hvem drømmer ikke om at finde helse i naturen? Og jeg ringede straks til hende. TAK. Jeg er så taknemmelig for det forløb jeg har været igennem. Ikke alene har jeg nu normale celler igen, men jeg er også blevet ført ind i en guddommelig viis verden. Jeg er blevet klogere på mig selv og på universets guddommelige kræfter. Og det alene ved samtaler/fjern healing over telefon og to møder.

Da jeg talte med Dorrit første gang var det søndag - jeg var meget nedtrykt og meget bange. Og Dorrit tilbød mig en behandling samme dag. Jeg tog imod hendes tilbud - og vi var i gang. Jeg var opløftet og følte mig ren og renset og meget klar efter vores session. Jeg havde oplevet en verden af sandhed og visdom som jeg ikke troede fandtes. Og gennem flere samtaler og bøn fandt jeg en styrke og en klarhed og et helt univers af himmelske hjælpere. Dorrit er fantastisk. Jeg kan ikke sige andet. Hendes ord, hendes nærværd, hendes healende evner.

Jeg vil med som tiden går nok finde nogle af evnerne i mig selv - men Dorrit vil jeg aldrig slippe igen. Nu selvom jeg er kommet lykkelig ud på det anden side, er der stadig arbejde at gøre - at arbejde med sig selv - sind og krop - er jo en uendelig vidunderlig proces. Så indimellem har jeg lige brug for et check - et skud energi og et klarsyn til at komme videre på. Og det får jeg hos Dorrit.

JEG ER FOR EVIG TAKNEMMELIG. Kamilla

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com