Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Hvad er Healing?
[Succeshistorier]

Lidt om hvordan det mon kan lade sig gøre at genskabe den balance, der gør at smerter forsvinder spontant.

Healing betyder at gøre hel, i dagens Danmark er det normalt at være skilt fra vores ånd, hvis kroppen mister forbindelse til sin sjæl, kan man godt sige at så mister den sit formål, og dermed sin energi. En lav energi i kroppen giver grobund for sygdom.

Det kan godt være lidt upraktisk at være sådan en sanselig natur som sanser hvor folk har ondt, især når det er på en indkøbstur i et supermarked.

Niels Hausgaard siger om sig selv, at han er praktisk begavet, man kunne godt sige at en Healer er sanselig begavet. Det at finde styrken i de talenter der nu engang er blevet vores, også selvom det endnu ikke har status i vores kultur må være den mest ærlige måde at leve sit liv på.

I mit arbejde som healer opfatter jeg mig selv som en slags tankstation for livsenergien der skabte os og kan genskabe os. Når jeg healer føles det som en strøm der bevæger sig i mig på forskellige måder, og den kommer både inde, ude, oppe og nedefra, der opstår en forfriskende sart brise og mit hjerte bliver meget strålende, varmt, ømt og nærværende, ofte opstår der sarte behagelige dufte. Så sker det som ikke kan forklares ud fra den materialistiske videnskab; men det sker jo på trods af at det.

"Det kan ikke lade sig gøre" siger videnskaben. Det ville være at fortrække en formulering som f.eks. "Ud fra et videnskabeligt synspunkt kan det ikke lade sig gøre".

En healer har et holografisk verdensbillede, og virkeligheden findes i den energi der sanses, snare end i de genstande som defineres som virkelige.

Ifølge Susanna Ehdin der har en ph.d. i immunologi, og har skrevet "Det selvhelbredende menneske" er hvert aspekt af universet enten en bølgebevægelse, eller en energipartikel. Vi er således ikke kun kroppe (materie), men har også et energiaspekt - bølgebevægelse.

Der findes mange berømte healere, hvoraf Jesus nok var den mest berømte.

Hvordan virker det egentlig? Forskere har påvist at den magnetiske puls der kommer ud af en healer, har en frekvens der svare til den der er i jordens magnetfelt, og på den måde er i stand til at overfører denne lægende kraft. Kroppen indeholder to tredjedele vand og det der hurtigst ændres ved tilførsel af energi er netop vandets struktur. Forskningsresultater viser at vandets fysiske egenskaber ændres, blandt andet evnen til at absorberer lys. Ved healing skabes et felt som strukturer vandet i kroppen, ændre dets ionisering og selv pH-værdien. Derigennem påvirkes også enzymernes livsvigtige bioprocesser.

Vi bærer alle rundt på denne indre kraft, og en evne til at helbrede os selv og andre.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com