Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
En lille Jule/nytårs hilsen
[Succeshistorier]

Hej Dorrit.

Ved ikke om du kan huske mig.
Har tænkt meget på dig, og vil lige sende en lille Jule/nytårs hilsen.

Tak for en rigtig god "behandling" eller hvad man kalder det. Da jeg var på vej hjem følte jeg mig som et helt nyt menneske. Førhen fløj tankerne rundt i hovedet på mig, kunne ikke helt finde ro. Men nu, er der meget mere styr på dem.

Jeg har sagt mit gamle job op. Det job gjorde ikke noget godt for mig, det var ikke bare et job, men en livsstil. Tænkte konstant på det, følte at jeg aldrig havde fri og det gav mig en skyldfølelse af at jeg ikke gjorde det godt nok. Kan mærke at jeg er kommet af med mange negative følelser som jeg forhen havde dagligt.

For at komme ind på seminariet skal man havde nogle forskellige fag, VUC har lavet sådan en grundpakke man kan tage, Det tager et år og starter til august, det er de første skridt mod mit drømmejob. :)
Indtil august har jeg fået job hos Sonofon, men håber lidt på at jeg kan finde et vikarjob på en skole hvor jeg kan undervise 0-3 klasse. Så kan jeg også få lidt erhvervserfaring.

Jeg er begyndt at læse en bog der hedder "undskyld, dit liv venter på dig" af Lynn Grabhorn. Den er rigtig god. Syntes at jeg lærte meget af the secret. Men en ting er at forstå den, en anden ting er at forstå hvordan man bruger den. Jeg har fået meget mere ud af "undskyld, dit liv venter på dig". Det handler meget om hvad man føler.

Jeg har fortalt mine forældre at jeg har været inde hos en healer. Først var de meget skeptiske. Mine forældre er meget kristne, de har været meget imod healing. Men da jeg fortalte dem om hvad du kunne fortælle om min far, blev de meget interesseret. Tror måske end da at de kunne finde på at komme over til dig en dag og få en behandling.

Jeg håber at du og din familie har haft en god jul samt et godt nytår.

Du hører nok snart fra mig igen. Vil nemlig utrolig gerne have en "behandling" igen..

Stort knus
Mette Bøje Christensen

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com
It has often been felt that the location of an advertisement is as important replica watches or more important than the marketing message itself. This debatable concept has kept luxury ads in mostly the same type of "sanitary," and often low circulation publications. With the video replica watches hosting site's contextual placement of ads, Rolex has not only said that a venue like YouTube is appropriate for their brand, but they have replica watches sale also opted to lose control of precisely what content their ads appear next to. This is perhaps the most important implication of the Rolex advertising campaign on the luxury marketing replica watches industry. This news shows that Rolex has certainly engaged in an innovative move, and in this situation chose the modern approach versus the traditionally safe one. "Rolex thinks that their replica watches are perfect," says George Bamford, founder of Bamford Watch Department.