Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Eksamensskræk
[Succeshistorier]

En ung sygeplejestuderende kvinde, som holder meget af sit job/ uddannelse, men bestemt ikke af eksamenerne, opsøgte mig for at få hjælp til sit problem.

Eksamen forvandlede den ellers rolige intelligente Dorthe til et panikslagent menneske. ·Dorthe opsøger mig i den forbindelse.

Noget af det værste vi mennesker kan udsættes for, er måske at blive målt og vejet af andre, da er vi ofre. Denne verden beror på kontrol, enten har vi magten eller også er vi underlagt den. Det handler måske om, at gennemskue det cirkus, og hoppe ud og være sig selv, og i stedet få livskraften inde fra og finde sikkerhed i sig selv og det der skabte os, og ikke lægge så meget vægt på det der nu en gang har status i vores samfund. Kan nogle overhovedet måle og vurderer os? Vi er jo alle unikke. Jo mere vi er i stand til at gøre plads til os selv, jo mere evner vi at slappe af i alle situationer, også eksamenssituationer.

Det er min hensigt, som healer at formidle af den tjeneste, der giver helhedsfølelsen tilbage. Helheden fornemmes ret hurtigt, og føles som en stor lettelse. Klarhed, og overskuddet, stolthed, selvtillid, ligeværdighed, viljestyrke, kort og godt frihed til at være sig selv vender tilbage. Det er en stor glæde at se hvordan mennesker får styrke til at klare udfordringer, som før synes uoverskuelige.

Her følger et brev fra Dorthe, som bor i Agersted. Hun har valgt at dele sin oplevelse med interesserede læsere. Dorthe kom her i klinikken dagen før eksamen og var meget stresset.

Dorthe skriver:

Jeg vil endnu engang takke dig for din hjælp, Du har hjulpet mig utrolig meget.

Her kommer historien om eksamen.

Jeg brugte torsdag aften til at tænke lidt over de ting du havde fortalt mig. Jeg fik en lidt større forståelse for, hvad der sker når jeg er til eksamen.

Så i går fredag den store dag. Jeg var meget nervøs og tiden til klokken halv to var uendelig. Godt jeg havde Andreas hjemme til at muntre mig op.

Da jeg kom op på skolen, var det som om der faldt ro over det. Bedst blev det dog, (Som du havde sagt) da jeg kom ind i eksamenslokalet. Jeg fandt mig selv fuldstændig. Alt hvad jeg kunne stå inde for lyste pludselig ud af mig. Jeg udstrålede ro og glæde. De første ti minutter var mine (jeg skulle holde oplæg) og det gik fantastisk. Der var åbenbart blevet ryddet op i arkivsystemet i hjernen. Herlig fornemmelse. Bagefter skulle jeg for alvor eksamineres, men jeg bevarede roen hele forløbet igennem. Det var en dejlig oplevelse. Forhåbentlig vil den hjælpe mig til mine kommende eksamener.

M.v.h. Dorthe

P.S. Dorthe fik et dejligt 11 tal

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com