Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Diskusprolaps i lænden
[Succeshistorier]

Mit navn er Lotte og jeg kommer til Dorrit for at få hjælp, jeg har brug for at prøve noget nyt, da jeg føler at være låst fast i systemet på flere måder. Kan ikke holde ud at tage flere piller og gentage min sygehistorie til flere læger. Det er 3 1/2 år siden jeg skred og herefter startede mine lændesmerter, som strålede ned i benet.

Siden er det gået op og ned, men har lige siden jeg faldt været afhængig af stærke smertestillende piller, for at kunne passe mit job som dagplejemor.

Har været indlagt i 4 uger på sygehuset hvor jeg kunne mærke at det hjalp, men det blev hurtigt det samme igen når jeg kom i gang med mit arbejde. Især når jeg blev presset, og skulle ekstra gæstebørn.

Efter healingen hos Dorrit går det rigtig godt, og det skete faktisk allerede under selve behandlingen. Det er svært at forklare og sætte ord på det der skete, men lige så stille kunne jeg mærke, at det lettede over det hele i mig, og da jeg stod ned af briksen var jeg fri for smerter. Forstod det ikke med min hjerne, men det behøvede jeg jo heller ikke.

Det var et strålende solskinsvejr den dag, og jeg nød at kunne gå min chauffør i møde uden smerter (blev hentet og bragt, da jeg ikke selv plejer at kunne køre p.g.a. smerter)Jeg følte det som om, at jeg var blevet en hel anden, men jeg var jo bare blevet mig selv, havde fået min gode livsenergi tilbage Følte mig lettet og fyldt med nyt håb. Smerterne var væk, selv om jeg kunne mærke en ømhed der hvor smerten plejer at være, var det ingenting. Jeg undrede mig!!

Da jeg kom hjem og oplevede at jeg havde overskud, begyndte jeg så småt at gøre det jeg ikke havde kunnet før, og det gik godt. Det var bl.a. ting som at køre bil, støvsuge og den slags ting. Familien inviterede mig i biografen og jeg tænkte at det skulle prøves, jeg må indrømme at der blev lige stoppet et par smertestillende piller i lommen, men dem blev der ikke brug for.

Det bobler i kroppen, jeg føler en dejlig lethed og glæde.

Næste projekt er, at min mand og jeg i dag skal til Ikea efter nogle ting vi længe har manglet, og så skal vi lige på et lille familiebesøg. Det har jeg ikke kunne i meget lang tid.

Det eneste der stadig driller lidt efter to dag er en underlig uro om natten, jeg vågner tit, men jeg tilskriver det selv at jeg ikke siden den dag jeg var hos Dorrit har taget piller, så det er en kold tyrker og nok en slags abstinenser, men det skal nok blive godt igen.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com