Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Det sensitive menneske
[Følsomme mennesker]

Flere og flere mennesker bliver opmærksomme på begrebet High Sensitiv Person (HSP). Med indførelsen af begrebet HSP er der nu skabt bevidsthed om dette særlige karakteristika ved flere og flere moderne mennesker. Forskning er i gang og langsomt afmystificeres fænomenet som værende en sygdom. De mange teorier inden for området kan dog let skabe forvirring på området.

Martinus forklarer, at vi alle bliver mere og mere sensitive, hvilket er helt naturligt. Vores evne til at sanse og opleve tilværelsen er inde i en helt naturlig - om end forceret – udvikling. I takt med vores evne til at vores evne til human følelse og intelligens udvikles, vil vores behov i forhold til fysisk og åndelig næring forandres. Vi kommer på en helt anden bølgelængde og får derfor også helt andre behov, som til tider kan være svære at forene med vores nuværende vaner og den verden, vi er en del af.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com