Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
┼bne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Celleforandringer i livmoderhalsen
[Succeshistorier]

Dagene der ændrede mit liv.

Da jeg kørte ind på gårdspladsen ved Skovens Helse var jeg meget usikker.
Dorrit kom straks ud og tog imod mig." Dejligt at se dig, kom lad os gå ind og snakke lidt" sagde hun.

Da jeg kom ind i huset bemærkede jeg at der var lidt sløret for mine øjne, og følte mig meget træt.

Kunne mærke at jeg mere end nogensinde havde brug for hjælp. Vi snakkede lidt om hvorfor jeg var kommet. Ugen før havde jeg fået konstateret celleforandringer, og min mor havde nærmest beordret mig til at opsøge Dorrit.
Jeg var på det tidspunkt meget bekymret for mit helbred, og samtid meget forvirret, vidste ikke hvad jeg skulle med mit liv og havde ingen overskud til at finde ud af det. Jeg havde ingen energi og kunne slet ikke rumme hvis jeg skulle for mange ting på en dag. Da jeg fortalte Dorrit hvordan jeg havde det, kunne jeg ikke lade være at græde, fordi jeg godt kunne se, at mit liv ikke var som jeg ønskede det skulle være. Selvom jeg havde et godt job, en lejlighed, en dejlig kæreste og en familie der står bag hvert skridt jeg tager, kunne jeg ikke grave mig fri af det sorte hul der omringede mig.

Vi gik i gang, jeg lade mig på briksen, og Dorrit gik i gang med at heale mig, lidt efter begynder mine øjne at blinke, kunne ikke holde dem i ro. Der faldt endelig ro over mig og jeg følte at jeg blev mig selv. Dorrit sagde at det ikke var så mærkeligt at jeg ikke havde det godt, og fortale mig at hun havde hjulpet den uforløste sjæl op i det højeste, som levede sit uforløste liv igennem mig. Dorrit forløser hvileløse sjæle, for hende er det lige så naturligt som at følge en blind over vejen.

Var efterfølgende hos Dorrit et par gange, og har aldrig haft det bedre.
Har lært at passe på mit liv og fylder mit liv med det der beskytter mig. Har lært at holde energien oppe og arbejde med mig selv. Jeg har fået min drømme elevplads og er erklæret rask af gynækologerne (efter en måned behandling i skovens helse) Udover det har jeg som per son udviklet mig enormt, og glædes over at være mig selv.
Kort efter at jeg var raskmeldt, blev jeg gravid og har i dag en dejlig sund dreng. Vi er flyttet i et dejligt hus hvor vi alle 3 trives. Har netop genoptaget min elevplads efter barselsorlov.

Det eneste jeg kan sige er,
tak Dorrit
Jeg elsker dig

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com
So if you think about it, what George Bamford is suggesting is replica watches sale that the ultimate luxury is to combine what he believes is the world's most important watch company replica watches sale with a personalized wearing experience. He wants people to know he is wearing a Rolex, and he also wants them to know he isn't wearing a standard Rolex. For George, that is the goal of his replica watches sale products. And if you are like George, you'll probably find a lot to love in his timepieces. Bamford doesn't have it easy because making a customized Rolex that is even close to the quality of a factory Rolex is very hard. The very first custom Rolex replica watches sale he made was for himself, and it was as "simple" as coating a stock Rolex swiss replica watches in all black. Rolex has never, and perhaps will never produce a watch in black ĘC which is less than ironically one of the most sought after types of custom Rolex replica watches on the market.