Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Chi Gong
[Nyttige informationer]

Chi Gong er gammel viden fra østen.

Chi Gong øvelser der opbygger din indre styrke.

Golden Wings Chi gong er en anderledes og unik måde til at udvikle denne energi.

Chi oversættes med energi, liv eller lys. Gong betyder det ultimative eller vejen dertil. Spirituelt oversættes chi med kærlighed. Hvor der er kærlighed, er der en rigt flydende strøm af Chi.

For de fleste er denne energi usynlig. Dog føler alle den, intet kan levende kan eksisterer uden Chi. Det er overalt i livet; det er i tankerne, følelserne.

Chi varierer fra en meget fin og sart energi, bevægende sig til at blive meget tung. Når vi tømmes for Chi, bliver vi f.eks. meget trætte, grå i ansigtet, kulde fornemmelser eller ubehagelig varme.

Sportsskader opstår naturligt ved mangel eller blokering af Chi. Når Chièn flyder rigt og uhindret, føler vi glæde, overskud, fred med os selv og andre. Chi giver liv til latteren og giver overskud til at gøre noget ved dit liv.

Bevægelserne er rolige, langsomme og flydende. Hver øvelse har en effekt på de forskellige organer.

Idet vi arbejder med organerne, bliver sindet roligt og når vi arbejder på at berolige sindet, begynder blokeringer i organer at opløses.

Chi Gong kan også anvendes til at opfylde formålet med livet.

Selvværdet og den indre styrke af velvære du kan opnå igennem øvelserne, har en positiv effekt i alle livets aspekter.

Skønhed kommer indefra; det er derfor naturligt at anvende disse øvelser målrettet til udvikling af kroppens fysik, styrkelse af indre funktioner, samt til personlig udvikling.

Læs mere om Chi Gong på nettet

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com