Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Bekymringerne forsvandt
[Succeshistorier]

Kære Dorrit

Jeg vil lige sige tak for en fantastisk oplevelse hos dig.

Du viste mig vejen ud af mørket igen, og efter en behandling hos dig kunne jeg atter se lyset.

Du har hjulpet mig mere end du aner, jeg havde det forfærdelig da jeg kom. Beslutningen om at få en tid hos dig, var efter du havde hjulpet min mor og min moster. Der gik et stykke tid før jeg var klar til et besøg hos dig, men bedre sent end aldrig.

Jeg var trist og udmattet hver dag, men som du sagde til mig, måtte jeg så langt ind i mørket, før jeg atter søgte lyset, og finde tilbage væk fra mørket.

Jeg havde et håb om at du kunne hjælpe mig med en masse tanker og problemer, som jeg ikke længere selv var herre over at skille mig af med.

Jeg er en ung dame på 24 år, som er uddannet social og sundhedsassistent, jeg startede min uddannelse som 16 årig, og har siden arbejdet inden for faget. På nuværende tidspunkt har jeg været uddannet i 3 år, og jeg har en begyndende diskusprolaps.

Min forlovede og jeg har forsøgt af få børn i halvander år, jeg mistede et barn sidste år og vi har ikke haft heldet med os siden. Det har fyldt så ufatteligt meget i mit liv, har været så ked af det og har ikke følt at jeg kunne snakke med andre om det, har ikke ville såre nogen, og har holdt det inde i mig selv.

Min forlovede og jeg var ved lægen og der er nu blevet sendt henvisning til fertilitets klinik.

Jeg har altid været meget usikker og haft dårlig selvværd, har altid gået meget op hvad andre mennesker synes om mig.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke dig, men du har virkelig givet mig glæden og smilet tilbage i mit liv.

Det er ikke engang en uge siden jeg var hos dig, og min familie og venner kan allerede mærke forskellen, og jeg aldrig haft det så godt som jeg har det nu.!

Da jeg kom til dig var jeg bange og ked af det, var så "fyldt" inde i mit hoved, at jeg ikke kunne rumme mere. Den befriende følelse, som jeg fik i mit sind, da du fjernede alle tanker og spekulationer inde i mig, der blev helt stille, en følelse af fred og lykke følte jeg spredte sig i min krop. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Min mor havde fortalt mig om hendes oplevelse hos dig og det var så svært at sætte sig ind i, men min mor sagde at jeg ikke ville kunne forstå det før jeg selv havde oplevet det.

Jeg spurgte dig flere gange under behandlingen, om det var meningen, at jeg skulle kunne forstå hvordan du er i stand til at sige og gøre de ting, men du sagde til mig: Nej du skal ikke forstå det, jeg forstår det heller ikke selv, men du skal bare mærke det i din krop at det jeg gør hjælper dig.

Det er så svært at forklare andre, for det er så svært at sætte ord på det Dorrit kan hjælpe en med, men jeg kan kun anbefale andre at få en behandling.

Jeg ser dig som noget helt særligt Dorrit, du må være en engel som gud har sendt til jorden for at hjælpe folk som mig.

Du vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte, og er dig evig taknemmelig for din hjælp.

Jeg kan sige så meget at det ikke er sidste gang, at jeg får en behandling hos Dorrit

Med venlig hilsen Jane

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com