Til forsiden
Velkommen til Skovens Helse
Helende meditation
Healing
Succeshistorier
Følsomme mennesker
Bitter fakta om sukker
Spontan helbredelse
Bønner
Nyttige informationer
Kost & gode råd
Prisliste
Åbne meditationer
Foredrag og Seminar
Kontakt
Forsiden
 
Gaven at være et følsomt menneske
[Følsomme mennesker]

TER DU ET FØLSOMT MENNESKE? ER DU EN GAVEN TIL EN UFØLSOM VERDEN!
FORSLAG TIL HVORDAN DU ÆRE OG RESPEKTERER DIN FØLSOMHED, SÅ DEN BLIVER DIN STYRKE!

1 Vertikal bevidsthed/ Åben dig op/ være meditativ/ jordforbindelse/ forene dig med din sjæl.

2 Balance imellem det Feminin/ Maskuline. Stille/ Aktive. Modtagene/ Givende osv. I denne balance opstår det beåndede øjeblik.

3 At bevarer sig selv i flokken. Forbliver et autentisk positivt menneske der lever og giver fra det rige indre liv. At accepterer det som er, og fastholde fokus på det bedste i alt og alle! At være til gavn og glæde!

4 At være hævet over negativ indflydelse? Velsign din fjende, og du fratager ham han`s våben. Askepot modellen! Helikopter modellen!

5 At forener sig med sit sande fremtidige selv, ved at skifte spor!

6 Smerten som en styrke?(Du kender kun den andens smerte, på baggrund af din egen smerte) Din medfølelse blev bygget op af lidelseserfaring) Det tid til at træde ud af smerten og høste erfaringen!

7 At forblive tro imod sig selv!

8 At åbne sig op for sit sande højere selv/ sjælen. Slå rod i sjælefred, essensen, indre sikkerhed, glæde, kærlighed, og enhed med kilden/ Gud.

9 At kunne mærke sig selv og sine egne behov, lige så ypperligt som du kan mærke andres behov!

10 At opløse smerte via sit indre liv, ved at åbne sig for det guddommelige rum, hvorfra healing strømmer på alle kendte og ukendte planer, og takke for denne omsorg. At bede sine engle om hjælp!

11 At tage kolde bade når energien er tung og negativ. ( Fortæl din hjerne at det kolde vand hjælper dig, jo koldere jo mere rensende. Takker vandet for den forløsende hjælp. Tak er med til at løfte dig. Tak / Taknemmelighed er højtvibrerende opløftende energi.

2.
12 At fylde sit liv med højtvibrerende ord, tanker og handlinger, åndelig føde, fysisk føde.

13 BEVIDSTHED – BEVIDSTHED – OG ATTER BEVIDSTHED, er nøglen til forandring.

1. VERTIKAL BEVIDSTHED/ MEDITATIV/ BALLANCE! Når man er et følsomt menneske, er man mere empatisk, intuitiv og medfølende end de fleste. Det vil sige, at du har storslåede højtudviklede antenneforhold, og kan modtage super mange informationer. Tiden er inde til, at værdsætte dem, som en gave og bruge sin følsomhed positivt.
Hvis dine antenner overvejende er rettet horisontalt, vil de fysiske omgivelser fylde dig, til tider så meget, at du tror det er dine egne følelser/ energier du mærker. Især når du er i udfordrende relationer er det meget belastende og frustrerende. Men nu kommer den gode nyhed. Din evne til at hente himlens fred og kærlige lys ind er lige så storslået. Det kræver en bevidsthed, og en praksis at skaber denne forbindelse. Du har denne naturlige beskyttelse/ forbindelse i din natur, da det er det stof der skabte dig og genskaber dig. Lad os kalde det ”Det skabende lys”. Det er din forbindelse til dit ”Himmelske ophav”/ ”Gud”/ ”Det skabende lys”! Kald det hvad du ønsker, det er en naturlov, at du kan forbinde dig med det. Det kræver, at vi mennesker må gøre det med vores bevidsthed, hvorimod naturen gør det ubevidst. Som menneske har vi vores frie vilje, derfor må vi alle lære at træffe bevidste valg, der bringe vores liv i den retning, hvor vores livsopgave er. Blomsterne rækker sig imod solens lys. Vi mennesker rækker os imod livskildens lys når vi går vertikalt/ bliver meditative. Børn falder helt naturligt i staver, derfor må vi respekter dem og lade dem i fred når de har brug for et pusterum fra denne fysiske verden.

Hvad er det der sker når vi bliver meditative og går vertikalt? Vi søger hjem til vores virkelige rige indre liv, her får vi lindring, inspiration, fred, der skabes balance imellem de to hjernehalvdele, forbindelse til vores sjæleliv, skytsengle, åndelige vejledere, Gud.

Der er mange forskellige former for meditation, for mit eget vedkommende er det et privat anliggende at mediterer, og derfor vigtigt at finde den form der passer dig bedst.

3.
TALENTER Vores skjulte talenter er vores gave til livet, for at udleve denne gave har vi brug for plads til at de kan blomstre frem. Hverdagens stress og konstante ydre påvirkninger, og egne små og store problemer. Alt sammen er med til at blokerer for kreativitetens flow. Når vi finder ro ved at mediterer, er det bl.a. fordi hjernen frigiver signalstoffer som serotonin - som er hormonet der bringer sindet i balance og gør os lykkelige, og derved åbne os for inspirationen. Ved forelskelse dannes signalstoffet dopamin, som er kendt for at gøre os høje og jublende glade. Når vi er redskab for et intenst kreativt flow, er vi i virkeligheden i en rus af dopamin. Det skaber afhængighed, så man kun har lyst til at udfolde det skabende kreative rum, der føre os til målet, (formålet med livet). Omvendt forøger hverdagens stress og bekymringer binyrebarkhormonet kortisol, adrenalin som vi også kender som stresshormonet. Disse hormoner sætter kroppen i en mild grad af alarmberedskab, som en løber der er klar til at løbe, men aldrig kommer fra start. Denne tilstand undertrykker inspirationen. Hvis vi vil høre sjælens stemme, må vi aktivt gøre en indsats for at ændre vores biokemiske miljø. Det gøres bl.a. igennem meditation, og mentale teknikker. ”Hjernen er dum, den gør det du siger, derfor er det afgørende hvad du siger” (bevidsthed). Selvhypnose i en positiv retning, skaber nye spor i nervebanerne. Naturen og motion, kolde havbade og brusebade, er også med til at skabe et sundt biokemisk miljø, som skaber grundlag for kreativ udfoldelse. God fornøjelse! Med forandringen skaber du et nyt liv.

BALANCE PÅ JORDEN! Hoften ligner en gammeldags bismervægt. Hofteområdet er vores balancepunkt på jorden. Det er samtidig vores frugtbare område, her skabes nyt liv. Ægget bliver befrugtet af sædcellen, og der skabes nyt liv. Sindet bliver inspireret af en ide, og der skabes noget nyt. Det der modtager og det der giver er i alle mennesker, vi har både de maskuline og det feminine i os. Det feminine står for det modtagene princip – ro i erkendelsen af det centrale -at være – Stabilisering - idé tilegnelse - omgås eget indre – indre sikkerhed – kreativitet. Ubalance viser sig ved en fastlåst – forstokket – tungt uflytteligt sind, med tendens til at grave sig ned i sine egne skyttegrave. Det maskuline står for det givende princip. Følelser der er knyttet hertil er, bl.a. Vrede – vilje til Vægts. – at gører – Afklaret tålmodig aktivitet – Handling og realisering. Ubalance viser sig i, at mennesket er påståeligt, utålmodig, irriteret og har ulmende vrede eller voldsomme vredesudbrud.

 

.
Skovens Helse  ·  Dorrit Kristensen  ·  Bjergvej 32  ·  9330 Dronninglund  ·   Telefon 2076 3715  ·  skovenshelsegmail.com
This is particularly important to consider because rolex replica uk does not make parts for its watches available to anyone outside of officially authorized rolex replica watches service centers. So unless you have a stock Rolex watch or a relationship with a company like Bamford, your customized Rolex watch is totally unserviceable to a large degree. In fact, this situation is very similar to how many car rolex replica uk companies handle situations where their products are customized by aftermarket tuners. Rolex replica watches has two primary concerns about having its products customized, and each is legitimate. Even though you might nevertheless decide that customizing a Rolex is the coolest thing to do, I feel that you should understand what Rolex replica watches sale is thinking. The first concern is in regard to design.